Υπόσχεται πολλά - Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπόσχεται πολλά - Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Πρεμιέρα την Δευτέρα 19/9 θα κάνει ο «Παράδεισος των κυριών», η νέα μεγάλη σειρά του Alpha στις 20:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη, την ίδια ώρα -δείτε εδώ κι ένα spoiler-.

Πρόκειται για μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.

«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη.

Στην αρχή ήταν μόνο μία ιδέα, έπειτα έγινε όνειρο… κι όταν τα όνειρα μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και οι πόλεις… και στις μεγάλες πόλεις τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… ή καμιά φορά εφιάλτες… Όμως τίποτα δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί λίγη ευτυχία για να ξαναρχίσουν όλα…Πάντα νικάει το καλό…

Καλώς ήρθατε στον «Παράδεισο των κυριών»!

Το trailer της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Λίγα λόγια για τη σειρά

Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας… Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους!

Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;