Η Γη της Ελιάς (13/10): Η σκηνή που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές - Μπουκάρουν στο σπίτι Φίλιππου και Βασιλικής και..

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (13/10): Η σκηνή που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές - Μπουκάρουν στο σπίτι Φίλιππου και Βασιλικής και..

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, αφού το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής και ξεκινάνε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Από την άλλη έρχεται το τέλος ενός προσώπου που έχει ταράξει τα νερά στα τελευταία επεισόδια.

Οι σημερινές 13/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 24.

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη.

Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της. Με τον Νίκο Γαλανό.

Έχετε δει την "Ράινα" από την Γη της Ελιάς χωρίς την ξανθιά περούκα; Στο δρόμο δεν την αναγνωρίζει κανείς

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα, την Τετάρτη 12/10, μίλησε και η Έλενα Γαλύφα, αλλά και η Μελίνα Κόντη, η ηθοποιός που υποδύεται την ξένη χορεύτρια στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς. Η ίδια αναφέρθηκε στις ανάγκες του ρόλου της, αλλά και σε άλλες συνεργασίες της.

Μία από αυτές ήταν και εκείνη με τον Σάκη Ρουβά, για τον οποίο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την άποψή της σχετικά με την δωρεάν εργασία στον χώρο της υποκριτικής.

«Η Ράινα, που υποδύομαι στη "Γη της Ελιάς" είναι χορεύτρια και κατάγεται από την Βουλγαρία. Έψαχναν στη "Γη της Ελιάς" μια κοπέλα που να χορεύει και να είναι ηθοποιός ,και ένας φίλος μου με πρότεινε στον Αντρέα Γεωργίου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Pole dancing δεν ήξερα, έμαθα για τη "Γη της Ελιάς", έκανα δυο μαθήματα, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Όσο σπούδαζα ΜΜΕ ήμουν ήδη επαγγελματίας χορεύτρια. Το 2019 πέρασα στο "θέατρο Τέχνης".

«Το να δουλεύεις σέρβις είναι πρόβλημα, επηρεάζει το πως αποδίδεις στη σχολή υποκριτικής. Με τον Σάκη Ρουβά είναι πάρα πολύ ωραία η συνεργασία, δεν βαριέσαι ποτέ, ακτινοβολεί, είναι όνειρο να είσαι δίπλα του», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Για την δωρεάν εργασία επισήμανε: «Και στους χορευτές υπάρχει η δωρεάν εργασία, αλλά διαφωνώ».