Μετά τις περιπέτειες της Βαλέριας και του Ηλία στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο“, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στον Χαραλάμπη και την Καλλιόπη, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους. Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο γίνεται και ένα μεγάλο προξενιό.
Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/10) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Επεισόδιο 30
Οι Μαργαρίτηδες είναι τρισευτυχισμένοι με τα λεφτά που έχουν, επιτέλους, στα χέρια τους, ενώ στον Πλάτανο η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη, που βλέπει ως μόνη λύση τη Σύλβια… σε ρόλο συμβούλου γάμου!
Η Αγγέλα ετοιμάζεται για την οντισιόν, παρά τις προειδοποιήσεις του Πετράν ότι δεν πρέπει κανείς τους να μπλέξει σε δουλειά που είναι ανακατεμένος ο Ανδρέου. Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω καταλήγει να προξενεύει τον… χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι.
Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό τους ο κόσμος να χαλάσει, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο… Πλατάνου!
Οι εξελίξεις του επόμενου επεισοδίου
Επεισόδιο 31
Ο Σώτος, μη έχοντας άλλη λύση, επιστρέφει στο χωριό μαζί με τον Πετράν, με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια. Ο Ηλίας καταφέρνει να τουμπάρει, για ακόμη μια φορά, τη Φιλιώ, αλλά όχι και τη Βαλέρια, που τον αναγκάζει να της δώσει τα μισά χρήματα από την πώληση του αβγού. Η Βαλερίτα δεν θέλει μόνο λεφτά από τον μπακάλη μας όμως, θέλει και πληροφορίες, για να μάθει τι σχεδιάζουν οι Πλατανιώτες εναντίον της και να λάβει τα μέτρα της.
Ο Παναγής και η Κατερίνα ζητάνε βοήθεια από τη Μάρμω, για να κάνουν ξανά συμβούλιο στον Πλάτανο, και εκείνη προτείνει… λευκούς γάμους, για όλους τους κοινοβιακούς! Κι ενώ ο Ηλίας πανηγυρίζει πως -τάχα μου δήθεν- κέρδισε το λαχείο, ο Σώτος κλαίει τη μοίρα του, αφού ο Πετράν είναι αποφασισμένος να τον παντρέψει με τη Σύλβια, για να τον κάνει Πλατανιώτη με τη βούλα!


">
">
">
">
">
">
">