Δεν ακολούθησε τα κλισέ των διαιτολόγων - Το Νο1 tip της Νατάσσας Μποφίλιου για να χάσεις 16 κιλά μια και έξω

Μοιράστηκε το μυστικό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες με τη φωνή να μαγεύει και τη δισκογραφία της να ταξιδεύει όσους την ακούν live αλλά και μαγνητοσκοπημένα.

Το στυλ όλα αυτά τα χρόνια έχει κάποιες αλλαγές, ωστόσο τελευταία κάνει πιο boho εμφανίσεις με τα μαλλιά της να παραμένουν ξανθά, αλλά σε ένα πιο σκούρο τόνο, από εκείνον, που είχε στο παρελθόν (δείτε εδώ ποιος γνωστός δημοσιογράφος την αποκάλεσε ξινή).

Πολλοί είναι εκείνοι, που παρατηρούν την αλλαγή στο βάρος της, έχοντας χάσει κιλά τα τελευταία χρόνια! Αυτή είναι μια αλλαγή, που ίδια επέλεξε για δικούς της λόγους εξηγώντας, πως εν τέλει κατάφερε να αποβάλλει 16 ολόκληρα κιλά με έναν τρόπο.

Ο τρόπος που η Νατάσας Μποφίλιου έχασε 16 κιλά

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…».

 Νατάσσα Μποφίλιου
natassabofiliouofficial - instagram

Η απάντηση της μετά τον ντόρο με τα ρούχα της

Ολόκληρο χαμό είχε προκαλέσει το ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο η Νατάσα Μποφίλιου, κατά την διάρκεια του οποίου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα ωστόσο απέσπασε μια σειρά από σχόλια λόγω του μηνύματος που πέρναγε.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο παρελθόν για επαναστάσεις και έχει εκφράσει πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με αυτή την κίνησή της για αυτό και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μέχρι και στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια του κόσμου).

Το θέμα αυτό βέβαια σχολιάστηκε σήμερα 5/12 εκτενώς και στις εκπομπές, με πολλούς να τάσσονται υπέρ της, όπως για παράδειγμα η Δανάη Μπάρκα.

«Εγώ διαφωνώ πάρα πολύ με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει. Μου φαίνεται ευτελές να κρίνουμε τη ζωή κάποιου, το τι κάνει, που πάει ταξίδια, σε σχέση με την ιδεολογία που ακολουθεί και έχει. Πρώτον, δεν ξέρουμε τι κάνει στη ζωή της η Νατάσσα Μποφίλιου και αν βοηθάει, το πόσο συνεισφέρει και πόσο ακολουθεί την ιδεολογία της και τα πιστεύω της.

Μου φαίνεται ευτελές. Νιώθω ότι δημιουργήθηκε ένα θέμα χωρίς να υπάρχει θέμα και νιώθω ότι έγινε με σκοπό. Με κάνει έξαλλη το να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο καθένας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ το βίντεο).

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον σάλο που έγινε στα social media.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου μετά τον ντόρο με τα ρούχα της