Μαμά δυο παιδιών με κοιλιακούς φέτες - Το πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό της Δούκισσας Νομικού που την κρατά σταθερή σε κιλά

Η διατροφή που ακολουθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/dutchesss_
Instagram/dutchesss_

Τα καλοκαιρινά posts της Δούκισσας Νομικού κάθε χρόνο... μυρίζουν Μύκονο, οπού μαζί με τον άντρα της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, διατηρούν εξοχικό (δείτε φωτογραφίες της βίλας), με ενδιάμεση στάση την Σχοινούσα, τόπο καταγωγής του μπαμπά της. Η μαμά του 5χρονου Σάββα και της 3,5 ετών Αναστασίας έχει ένα σώμα που όσο και αν ψάξεις δεν θα βρεις κανένα ψεγάδι.

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

Ποια είναι τα μυστικά της Δούκισσας Νομικού για το τέλειο κορμί της;

Καταναλώνει ένα καλό πρωινό, αφού πιστεύει πως είναι ένα από τα βασικά γεύματα της μέρας, ενώ το μεσημέρι επιλέγει συνήθως μια μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια με συνοδεία σαλάτας.

Τέλος το απογευματινό της αποτελείται από ένα ποτήρι παγωμένο πράσινο τσάι και μια μπάρ δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο εποχής.

Βίντεο με μαγιό

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής Showbiz. Το πρώην μοντέλο παρά τις δυο γέννες που έχει κάνει, έχει κρατήσει το καλλίγραμμο κορμί της το οποίο θυμίζει εκείνο 20χρονης.

Η παρουσιάστρια λοιπόν είχε ξεκινήσει τις διακοπές της από νωρίς και συγκεκριμένα από το Πάσχα που οικογενειακά με τα παιδιά και το σύζυγό της βρέθηκαν σε κάποιο όμορφο μέρος της Ελλάδα με το μοντέλο να κάνει αναρτήσεις στο instgaram από τη χαλαρή καθημερινότητα τους.

Φαίνεται, πως το μέρος, που είχε διαλέξει η οικογένεια ήταν παραθαλάσσιο και έτσι η Δούκισσα Νομικού έκανε τις πρώτες της βουτιές σε κάποια παραλία (δείτε εδώ τη φωτογραφία, που την έβγαλε η κόρη της, Αναστασία).

Την Παρασκευή 21/4 η Νομικού δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο προφίλ μέσα από το οποίο βλέπουμε την ίδια να κολυμπάει σε καταγάλανα νερά, σα γοργόνα κάτω από το νερό, με τη λήψη να είναι πολύ ιδιαίτερη.

Με το κορμί της μάλιστα πάθαμε πλάκα!