Backstage βίντεο από την συνέντευξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο YOU

Τα είπε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην αφροδισιακή της παρουσία «παραδόθηκε» και ο φακός του “Survivor”... Αδυνατισμένη, μαυρισμένη και πιο σέξι από ποτέ, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του παιχνιδιού, τις στιγμές και τους λόγους που την έκαναν να φτάσei κοντά στην αποχώρηση, αλλά και περιστατικά που δεν έδειξαν ούτε κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες.

Η δύσκολη προσαρμογή, ο καυτός ήλιος της Καραϊβικής και τα προβλήματα στη συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Σίγουρα έχει πολλά να πει για την τριάδα Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννα-Μαρίας Βέλλη... Η Ελευθερία, πάντως, σίγουρα δεν μετάνιωσε που τελικά είπε το «ναι» στο ταξίδι του “Survivor” όταν της έγινε πρόταση για τρίτη φορά (και τυχερή, όπως αποδείχτηκε).

Φέτος ήταν η τρίτη φορά που σου έγινε πρόταση για το “Survivor”;

Ναι, μου είχε γίνει για το πρώτο και το δεύτερο, όπου βρισκόμουν στην τελική ευθεία, είχα κάνει και τη φωτογράφιση. Αλλά κάτι με κράταγε πίσω... Φέτος είχα άλλες δύο τηλεοπτικές προτάσεις και μέσα σε μία ώρα έπρεπε να αποφασίσω αν θα ταξιδέψω κι αν θα αφήσω στην άκρη τα άλλα projects. Επέλεξα το “Survivor” γιατί δεν ήθελα να έχω απωθημένο, ότι μου έγινε τρίτη φορά πρόταση και δεν πήγα να το ζήσω. Ήθελα να φτάσω στα όριά μου και να με σκληραγωγήσω.

Δυσκολεύτηκες να προσαρμοστείς;

Στην αρχή όλοι δυσκολευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Κάποιοι τα βρήκαν πιο νωρίς, άλλοι πιο αργά. Εμένα μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά αφού προσαρμόστηκα μου φαινόταν πλέον εύκολο. Οι πρώτοι δύο μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Οι προμήθειες ήταν ελάχιστες, τρώγαμε δύο κουταλιές ρύζι τη μέρα, δεν ξέραμε ακόμα να φτιάχνουμε αλάτι και επειδή έχω υπόταση, ζαλιζόμουν στα αγωνίσματα. Με πήγαιναν στο νοσοκομείο με 6/4 πίεση που δεν ανέβαινε και με κρατούσαν όλο το βράδυ με ορούς.

Σκέφτηκες ποτέ να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί