Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Απίστευτες συνεντεύξεις και φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα πιο καυτά νέα και αποκλειστικά θέματα έχει και αυτή την εβδομάδα το περιοδικό YOU και η Διευθύντρια Σύνταξής του, Τζώρτζια Συρίχα, σας παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα πρόσωπα που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Στο νέο τεύχος θα διαβάσετε:

Αποκλειστική συνέντευξη Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο αδελφός του αείμνηστου Παντελή δίνει την πρώτη του συνέντευξη στο YOU λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδια και μιλά για τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες του στο μουσικό στερέωμα.

Αποκλειστική συνέντευξη Ανθή Βούλγαρη: Μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο κερδίζουν τη μάχη της τηλεθέασης μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Mega. Η ίδια μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε κάνει restart και προχωρά γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Αποκλειστική συνέντευξη Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεδιαλύνει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ρεπορτάζ Μόνικα Μπελούτσι: Η Ιταλίδα καλλονή βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα για δύο sold out εμφανίσεις στο Ηρώδειο, διαβάζοντας άγνωστες επιστολές της Μαρίας Κάλλας, και το YOU σας παρουσιάζει τις βόλτες της στην Αθήνα.

Φώτο story Μάρω Κοντού: Η μεγάλη κυρία του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου επανέρχεται δυναμικά στην τηλεόραση μέσα από τη “Γη της Ελιάς” και το YOU κάνει ένα flash back στην πολυτάραχη ζωή της.