Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο περιοδικό YOU

Backstage βίντεο από την συνέντευξή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν μασάει τα λόγια του, και γι' αυτόν τον αγαπάμε. Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναλαμβάνει διπλό ρόλο στην τηλεόραση και στο θέατρο φέτος, ενώ σε backstage δηλώσεις στο You μιλάει για τα σχέδιά του. Παράλληλα σχολιάζει τα υπόλοιπα προγράμματα, όσα θεωρεί ευτελή και μη, που προβάλλονται τους τελευταίους μήνες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup: Διονυσία Κωνσταντίνου

Σας βρίσκουμε στο θέατρο Βέμπο. Τι ετοιμάζετε θεατρικά;

Μία επιθεώρηση που έχει γράψει ο Μάκης Δελαπόρτας μαζί με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, που λέγεται «Η Κυρία Επιθεώρηση». Ιδανικά θα μπορούσε να συμπληρωθεί «120 χρόνων». Εκεί περνούν τρομερά, ιδιότυπα και εφευρετικά κείμενα που έχουν γραφτεί κατά το παρελθόν, και έχουν επιλεγεί ούτως ώστε να στέκουν στη σημερινή επικαιρότητα. Έχει πολύ ενδιαφέρον, εξαιρετικοί όλοι οι συνεργάτες και ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα. Απ' τις γυναίκες: Η Ελένη Καστάνη, η Ζέτα Δούκα, η Νίνα Λοτσάρη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Απ' τους άνδρες: Ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Μάκης Δελαπόρτας ως κομπέρ, αφηγητής, και βέβαια ο αγαπημένος, αδελφικός φίλος, ο Κώστας Μακεδόνας που είναι φοβερός τραγουδιστής με αναγνωρισμένη πορεία κι εδώ θα παίξει σαν ηθοποιός.

Μιλήστε μας για το ρόλο του Μπάμπα Μπομπ στο «Κομάντα και Δράκοι»...

Είναι ένας Κρητικός, που υιοθετήθηκε από μία οικογένεια και ο αδερφός του είναι παπάς. Εκείνος αποστασιοποιήθηκε απ' αυτό, πήγε στην Ινδία και επιστρέφοντας θέλησε να μεταφέρει μία ανατολική λογική και θρησκεία, ότι η ζωή χρειάζεται την αγάπη για να ισορροπήσει. Διαλογίζεται και προσπαθεί να εντάξει στο Άσραμ την εξαιρετική Μαρίνα Καλογήρου.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα υπόλοιπα προγράμματα στην τηλεόραση;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU