Αποκλειστικό: Backstage βίντεο από την συνέντευξη της Βάσιας Παναγοπούλου στο YOU

Η τηλεοπτική επιστροφή της στη “Γη της Ελιάς” στο MEGA και όχι μόνο..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η τηλεοπτική επιστροφή της στη “Γη της Ελιάς” στο MEGA και στον ρόλο της Ασπασίας, οι ανατροπές που θα γίνουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς και που θα μας εκπλήξουν, η δυνατή επαγγελματική της καριέρα, ο πόλεμος με τους συναδέλφους, οι αναμνήσεις από τις τρελές καταδιώξεις θαυμαστών, το κίνημα #metoo, η προσωπική της ζωή, τα 3 παιδιά της και πολλά άλλα φλέγοντα θέματα μπήκαν στο στόχαστρο της συνάντησής μου με τη Βάσια Παναγοπούλου.

Μια γυναίκα που έγραψε -και συνεχίζει να γράφει- χιλιόμετρα στον χώρο της υποκριτικής, που δηλώνει όμως ευθαρσώς ότι “δεν θέλω να πεθάνω πάνω στο σανίδι!” εξηγώντας το γιατί...

Η κουβέντα μαζί της είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες καθώς κουβαλά στον σάκο της μεγάλο πακέτο εμπειριών... Η Βάσια Παναγοπούλου έζησε μεγάλες δόξες, παρόλα αυτά δεν καβάλησε καλάμι ποτέ. Το μεγάλο κεφάλαιο “Γιάννης Δαλιανίδης” τής δίδαξε πολλά και εκείνη δεν ξεχνά τις αμέτρητες συνεργασίες μαζί του.

Μετά από 2 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επέστρεψες στη “Γη της Ελιάς” στο Mega. Επειδή ξέρω ότι δεν είσαι από τις ηθοποιούς που κυνηγούν διακαώς την τηλεόραση, αυτήν τη φορά ποιο ήταν το κίνητρο για να δεχτείς την πρόταση;

Το βασικό μου κίνητρο ήταν σε πρώτη φάση η Βάνα Δημητρίου, με την οποία έχουμε συνεργαστεί σε πολλά σίριαλ, στον “Έρωτα”, στο “Κάρμα”, στο “Τατουάζ” και τώρα στη “Γη της ελιάς”. Εκτίμησα αρχικά το ταλέντο της, αλλά στην πορεία δεθήκαμε και φιλικά μεταξύ μας. Το επόμενο κίνητρο ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, που γνωρίστηκα μαζί του στο “Τατουάζ” και επίσης λατρέψαμε ο ένας τον άλλον.

Συμπέρασμα, όταν με παίρνουν τηλέφωνο αυτοί οι δύο άνθρωποι για να μου προτείνουν κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να τους αρνηθώ ό,τι και να 'ναι, δεν θέλω να δω καν τα κείμενα. Σε αυτή την υπέροχη παρέα προστέθηκε το τελευταίο διάστημα και ο Κούλλης Νικολάου, που ναι μεν τον είχα γνωρίσει ελάχιστα, τώρα που περνάμε πολλές ώρες μαζί στα γυρίσματα, τον έμαθα καλύτερα και προσωπικά, γίναμε φίλοι και με αυτόν και με την οικογένειά του και αγαπηθήκαμε πολύ.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με ,150 ευρώ