Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου, by F’Ariel!

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου, by F’Ariel!

Μάθε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου:


Κριός
Αγαπητά μου σήμερα μπορείτε να παραλογιστείτε. Δηλαδή θα είστε μια χαρά όλη την ημέρα, λίγο υπερβολικά χαρούμενοι, αλλά αν πετύχατε αυτό είχατε κατά νου, γιατί όχι! Για αυτό λοιπόν θα ζητήσετε ή από το ταίρι σας να σας βγάλει έξω, ή να σας αγοράσει ένα σχετικά ακριβό δώρο. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό το υπονοούμενο, να σας δοθεί η ευκαιρία να αναδειχτείτε και να ζητήσετε και μια αύξηση;;; Για να δούμε..


Ταύρος
Ευχάριστη η ημέρα σας και θετική κυρίως για τη δουλειά σας. Δηλαδή, θα φτιάξετε διάφορα εκεί πέρα και ξαφνικά κάποιες ερωτήσεις θα προκύψουν και οι απαντήσεις σας θα εντυπωσιάσουν. Εσείς το σκοπό σας, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα, τουλάχιστον για σήμερα. Βέβαια, μπορεί να τεστάρουν και τη προσωπικότητά σας, δηλαδή να σας ρίξουν άδεια, αλλά εσείς το νου σας.. Μη τσιμπήσετε. Εκεί θα είναι η επιτυχία.


Δίδυμος
Πλάκα θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς. Θα βρεθείτε με κόσμο και θα ακούσετε ένα μάτσο χαζομάρες. Αυτό θα σας κάνει να αρχίσετε να μιλάτε και να λέτε διάφορα εκεί πέρα, που ναι μεν θα τους εντυπωσιάσουν, από την άλλη ίσως και να τους εκνευρίσουν, γιατί ουσιαστικά θα τους βγάλετε όλους χαζούς. Εντάξει, παίξετε μπάλα όπως ξέρετε, αλλά μη ξεφεύγετε! Πάντως κάποιος θα κρατήσει μούτρα στη πορεία.. χα χα .. απορώ..!!!


Διάβασε τη συνέχεια εδώ