ΖΩΔΙΑ: Τι σας περιμένει το Σαββατοκύριακο; Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου...

ΖΩΔΙΑ: Τι σας περιμένει το Σαββατοκύριακο; Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου...
Τι λέει το ζώδιο σου για το Σαββατοκύριακό;

Κριός
Δύσκολες ημέρες έρχονται. Οπλίσου με υπομονή. Είσαι απαιτητική, διεκδικητική, αποζητάς να ικανοποιήσεις το εγώ σου και στο προσφέρουν. Όμως στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, αλλάζεις όψη. Νευρική, γκρινιάρα όσο ποτέ, δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, αλλάζουν πολλά. Μέχρι και τις 6, φτάνεις στα άκρα, μπορεί ακόμα να χωρίσεις! Εκρηκτικό το κλίμα με δυσάρεστα αποτελέσματα. Ψυχραιμία τίποτα άλλο.

Ταύρος
Μέρες που θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για να κινηθείς άμεσα και να δείξεις πόσο αξίζεις κυρίως στη δουλειά σου. Όταν ξέρεις το σωστό, μη περιμένεις για να κινηθείς αναλόγως. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, το χάος σε επισκέπτεται. Όσο καλά οργανωμένη και αν είσαι προετοιμάσου για το απρόβλεπτο! Μη βιάζεσαι ιδιαίτερα στις 5. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Προσοχή στις 6.

Δίδυμος
Τόσο θετική και αισιόδοξη όσο δε φαντάζεσαι. Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πολύ βασικό αυτό. Η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 4, ανεβάζουν τη λίμπιντό σου. Λάμπεις. Προφανώς η ευκαιρία που έψαχνες έρχεται και είναι όλη δική σου. Στις 5 ένα ερωτικό ραντεβού εξελίσσεται όπως εσύ θες. Ακολούθησε τη καρδιά σου στις 6. Αυτή θα σε οδηγήσει στο σωστό το μέρος.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ