Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28/09…

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28/09…
Κριός

Γενικά zwdia: Κάποιος σκηνικό μάλλον σήμερα θα κάνει την φαντασία σας να τρέχει. Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνετε μα κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Μόλις ξεκινήσει η φαντασία σας θα σας είναι δύσκολο να σταματήσετε. Η φαντασία ας μάλλον θα είναι το πιο ασφαλές μέρος να κρυφτείτε οπότε μην προσπαθείτε να αποφύγετε την πραγματικότητα. Μείνετε στο παρελθόν αν το προτιμάτε σήμερα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε μια διαμάχη με κάποιο άτομο που έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση από εσάς. Ίσως ενθαρρύνει μια προσέγγιση που θεωρείτε ότι δεν είναι ρεαλιστική. Πείτε τι αισθάνεστε αλλά φροντίστε να έχετε στοιχεία για να υποστηρίξετε την γνώμη σας και να ετοιμαστείτε για ένταση. Μπορεί να υπάρχει πολύ φαντασία γύρω από την αλήθεια και είναι σημαντικό να μην προσθέσετε και άλλη.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Φροντίστε τους φίλους σας υποστηρίζοντας τις ιδέες σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ενθαρρύνετε αυτομάτως ένα σχέδιο ή μια οπτική που ξέρετε ότι είναι λάθος ή ότι δεν πρόκειται να αποτύχει. Ακόμα και αν θέλετε να τους κάνετε να αισθανθούν καλά λέγοντας ακριβώς αυτό που θέλουν να ακούσουν αυτό δεν θα τους κάνει καλό. Είναι καλό να είστε εσείς αυτοί που έχουν την σταθερή οπτική.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε ανάμεσα στον πραγματικό κόσμο και την φαντασία. Ο κόσμος της φαντασίας είναι αυτός που κερδίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Αν κάποιος μπορεί να γεφυρώσει αυτούς τους 2 κόσμους, είστε εσείς. Μάλλον θα έλκεστε από την τέχνη. Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ έντονη σήμερα.

Λέων

Γενικά zwdia: Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα μπορείτε να δραπετεύσετε προς την φαντασία με κάποιο αντικείμενο που επιθυμείτε. Κάντε σχέδια για να αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας. Αφήστε την φαντασία σας να σας δείξει τον δρόμο. Δεν θα πάτε ποτέ εκεί που θέλετε μέχρι να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Να πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην χάνετε χρόνο κάνοντας πράγματα που δεν συμβάλουν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Άσχετε με την κατάστασή σας θα θέλετε να ξεφύγετε. Υπάρχει τεμπελιά μέσα σας και μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να διώξετε κάποιες ευθύνες. Ακόμα και αν αυτή η ιδέα φαίνεται τρομερή τώρα μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα μετά. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να προσπαθείτε να ξεγελάσετε το σύστημα και να περιμένετε καλά αποτελέσματα μετά. Θα κερδίσετε ότι πραγματικά σας αξίζει.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιο ειδύλλιο που φαίνεται να σας προκαλεί περισσότερη ένταση παρά χαλάρωση. Κανείς δεν είπε ότι ο έρωτας είναι εύκολος αλλά δεν χρειάζεται να είναι μίζερος. Το κλειδί είναι να μην πιέζεστε με μικρά πράγματα. Να ξέρετε και να περιμένετε ότι κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με τις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να ελέγξετε κάποιες πλευρές μιας σχέσης, ίσως το άλλο άτομο για παράδειγμα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η φαντασία σας είναι ο καλύτερός σας φίλος. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να ταράξει τον κόσμο την φαντασίας σας. Ταιριάζετε την αγάπη και τον έρωτα πολύ καλά και όλα είναι υπέροχα στο μυαλό σας. Το να κάνετε αυτό το σχέδιο να λειτουργήσει στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο όμως και δεν πρέπει να μένετε πολύ προσκολλημένοι στην ιδέα αυτή. Πείτε την γνώμη σας αλλά να είστε ρεαλιστές.

Τοξότης

Γενικά zwdia:Μάλλον θα υπάρχει επιθετικότητα σήμερα. Είτε προέρχεται από εσάς ή τον/την σύντροφό σας η ένταση υπάρχει και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Να θυμάστε ότι μπορεί να προέρχεται από κάτι που ίσως να μην είναι καν αλήθεια. Ίσως υπάρχει κάποια παρεξήγηση που προκαλεί σύγχυση. Κάντε ότι μπορείτε να για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Έχετε άγχος σχετικά με μια τολμηρή κίνηση που θέλετε να κάνετε απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο έρωτας είναι υπέρ σας τώρα. Δεν είναι έκπληξη που αισθάνεστε θαρραλέοι. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παρασυρθείτε. Υπάρχει ένα στοιχείο φαντασίας που δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρη και ολόκληρη την εικόνα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν και γενικά σας αρέσει να παραμένετε προσγειωμένοι και να προχωράτε με σταθερό και οργανωμένο τρόπο υπάρχει μια έντονη δύναμη που σας ωθεί να επεκταθείτε. Βάλτε φαντασία στην ημέρα σας και ονειρευτείτε. Ελευθερωθείτε από την πραγματικότητα για λίγο και αισθανθείτε ένα βάρος να φεύγει από πάνω σας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Αυτό θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να φαίνεστε ως το άτομο που δεν μπορεί να πάρει τίποτα σοβαρά. Άσχετα με την κατάσταση μπορεί να κάνετε αστεία. Το χιούμορ βοηθά όλους γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρακάνετε όμως. Μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα που αισθάνονται άβολα. Δείξτε ότι έχετε και σοβαρή πλευρά.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!

Αντίθεση Δία με Ουρανό: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Αντίθεση Δία με Ουρανό 28/9: Ανατροπές και Γκάφες για τα Ζώδια