Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό την Πέμπτη 5/10! Τι θα πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό την Πέμπτη 5/10! Τι θα πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;
Το κλίμα γύρω μας είναι αρκετά τεταμένο τις ημέρες που ακολουθούν, αφού οδεύουμε προς την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, η οποία και πραγματοποιείται στις 5 του μήνα, αυτή την φορά από τον τολμηρό, μπροστάρη και εκρηκτικό του ζωδιακού, τον Κριό! Η Πανσέληνος γίνεται στην 12ο του ζωδίου, δηλαδή στο δεύτερο δεκαήμερο, τονώνοντας ιδιαίτερα τον εγωισμό, την έπαρση, την τάση για σύγκρουση, δεν λείπουν ωστόσο και τα νέα ξεκινήματα που θα φέρουν ενθουσιασμό αλλά θα παρασύρουν και στην βιαστική επιπολαιότητα!

Η Πανσέληνος στον Άξονα Κριού (με κυβερνήτη τον Άρη) - Ζυγού (με κυβερνήτη την Αφροδίτη), στρέφει έντονα το ενδιαφέρον μας σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Αυτοί ακριβώς οι τομείς είναι που θα έχουν τις πιο άμεσες και επεισοδιακές εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα! Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από την Παρθένο δηλώνουν ότι όλη αυτή η ένταση, η ενέργεια και η εκρηκτικότητα του φαινομένου, μπορεί να διοχετευτεί δημιουργικά, ενώ η υπόθεση «έρωτας» θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις μέρες που ανοίγονται μπροστά μας! Διαβάστε παρακάτω...

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ουδεκαημέρου, ενώ οι ευνοημένοι στον αισθηματικό τομέα θα είναι τις ημέρες που ακολουθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!


Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη!

Αναλυτικές αστολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Τι να περιμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς; (βίντεο)

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (02-08/10) από τον Κώστα Λεφάκη!