Άστρα Weekend! Προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια! Πώς θα περάσετε στα αισθηματικά σας;

Άστρα Weekend! Προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια! Πώς θα περάσετε στα αισθηματικά σας;
Γεια σας, γεια σας αγαπημένα μου ζωδιάκια. Έχουμε ένα Σαββατοκύριακο με μία μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού αλλά έχουμε και μία Σελήνη την Κυριακή στο ζώδιο του Τοξότη.

Όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα πολλά μπορούν να σημαίνουν για όλους εσάς. Για αυτό σας καλώ να διαβάσετε παρακάτω το ζώδιό σας όπου αναλύω για εσάς και μόνο για εσάς τι να περιμένετε στα ερωτικά σας το Σαββατοκύριακο 21 με 22 Οκτωβρίου 2017. Το μόνο που έχει η Αγγέλικά σας να σας ευχηθεί, είναι να αφήσετε κατά μέρος τις υποχρεώσεις και να χαρείτε τον έρωτα. Είναι Σαββατοκύριακοοοοο!!!!!!!! Διαβάστε παρακάτω...

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 21 έως 22 Οκτωβρίου 2017 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.
Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:
ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ μία τάση για υπερβολή θα την έχεις και με τη μετακίνηση του Άρη που εισέρχεται στον Ζυγό! Θέλω να προσέξεις αυτό το Σαββατοκύριακο λιγάκι τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Γιατί η αλήθεια είναι μία εριστική στάση θα την έχεις, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε. Για αυτό είναι εδώ η Αγγέλικά σου προκειμένου να σου πει τι πρέπει ακριβώς να προσέξεις έτσι ώστε να περάσεις ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο. Θέλω να ακούς και να μην αντιδράς λοιπόν. Θα ήθελα επίσης να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση γιατί θέλω να ακολουθήσεις μόνο αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Και δεν είναι τίποτα άλλο από το να ξεκουραστείς αυτό το Σαββατοκύριακο και να ζήσεις άκρως ερωτικές στιγμές είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να θέλεις λατρεμένε μου Ταύρε να ξεφύγεις τελείως από την καθημερινότητα και επειδή ακριβώς είμαστε ακόμη υπό τη επιρροή της νέας Σελήνης, θέλεις να καταπιαστείς αυτό το Σαββατοκύριακο με κάτι νέο, πιο δημιουργικό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχεις ανάγκη από ανανέωση και αυτό ισχύει και αν είσαι σε σχέση ή αν είναι αδέσμευτος. Σαν να θέλεις να ξεκινήσεις κάποια νέα δραστηριότητα με το ταίρι σου, χόμπι να το πω; Σαν να θέλεις να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Σε γενικές γραμμές προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθείς και καλά θα κάνεις. Δε θες να αφήσεις τίποτα στην τύχη του αυτό το διήμερο. Θέλεις να πάρεις την ερωτική σου τύχη παραμάσχαλα και να ζήσεις αξέχαστες στιγμές που θα επιτρέψουν να πνεύσει αέρας ανανέωσης στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόνο καλά έχω να πω για σένα αγαπητό μου Διδυμάκι. Και ο λόγος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και αυτό το αστρολογικό γεγονός θα φέρει χαρά και έρωτα στη ζωή σου. Ξεκινάει από αυτό το διήμερο ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα για τα ερωτικά σου και αυτό ισχύει για όλους δεσμευμένους και μη. Θα είσαι ακόμα πιο κοινωνικός και το φλερτ δε θα λείψει από τη ζωή σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Όσο για εσένα που είσαι σε σχέση; Επιζητάς μόνο χαρούμενες και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, θέλεις να ζήσετε ονειρικά, να μην έχετε μεταξύ σας παράπονα και να φροντίζει ο ένας για τις ανάγκες του άλλου. Ναι όπως στο περιγράφω ίσως να ακούγεται ιδιαίτερα ονειρικό και ιδανικό αλλά να ξέρεις ότι δεν υπερβάλλω καθόλου. Τα φώτα του έρωτα και της αγάπης θα ανάβουν στη μεγάλη σκάλα το Σαββατοκύριακο για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λοιπόν λατρεμένο μου Καρκινάκι, θα έχεις εξελίξεις στα ερωτικά σου αυτό το διήμερο γιατί ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για σένα. Μία τάση να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου θα την έχεις το Σαββατοκύριακο. Επίσης αν είσαι δεσμευμένος ίσως πέσουν στο τραπέζι ιδέες για συγκατοίκηση, για συμβίωση, ίσως το μαζί να είναι πιο κοντά από ποτέ. Θέλω να προσέξεις όμως λιγάκι τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου γιατί θα τρώγεσαι λιγάκι για ένταση, όχι κάτι υπερβολικό αλλά ίσως προκύψουν κάποιες διαφωνίες τις οποίες είναι μόνο στο χέρι σου να μην τις αφήσεις να εκδηλωθούν. Να θυμάσαι από μένα ότι αυτά που σας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που σας βάζουν στη διαδικασία της διαφωνίας. Εσείς οι αδέσμευτοι επιθυμείτε αυτό το διήμερο να μπείτε σε τροχιά σταθερότητας.

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20/10;

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Τοξότη και τον Άρη στον Ζυγό να ξέρεις αγαπημένε μου Λέοντα ότι έχεις όλα τα φώτα και όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να περάσεις ένα ερωτικότατο Σαββατοκύριακο. Και ναι στο υπογράφω πως θα έχεις όλες εκείνες τις προσλαμβάνουσες που θα σε βοηθήσουν και θα συμμαχήσουν μαζί σου προκειμένου να το καταφέρεις. Θέλεις έρωτα, πολύ έρωτα, φουλ έρωτα. Θα τον έχεις. Ανοίγεσαι συναισθηματικά στο ταίρι σου και αφήνεσαι προκειμένου να χαρείς τους καρπούς του έρωτάς σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος να ξέρεις ότι θα είσαι τόσο επικοινωνιακός και εξωστρεφής, ναι καλά διάβασες, εξωστρεφής, που θα έλκεις το άλλο φύλο σαν μαγνήτης. Αρέσεις, πώς να το κάνουμε. Και τώρα που ξεκάθαρα ξέρεις τι θέλεις σου λέω και στο υπογράφω ότι αρέσεις ακόμα περισσότερο. Γοητεύεις σε κάθε σου βήμα, αυτό να θυμάσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε οφείλω να ομολογήσω πως αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να έχεις περισσότερη ανάγκη από ποτέ το να νιώσεις ασφαλής με τις επιλογές σου στα ερωτικά σου. Τι θέλω να πω με αυτό; Θέλω να πω ότι δε θα επιτρέψεις σε κανέναν να σε βάλει σε μία διαδικασία έτσι ώστε να νιώθεις ανασφάλεια, όπως να σε κάνει να ζηλέψεις άθελά του το ταίρι του, να μη σου εκφράζει τι νιώθει και άλλα τέτοια. Θα δώσεις προκειμένου να λάβεις συναίσθημα αυτό το Σαββατοκύριακο έτσι ώστε να μη νιώθεις ανασφάλεια. Όσο για το αν θες να κάνεις νέα γνωριμία; Θέλεις και μάλιστα πολύ αλλά είναι τόσα που πρέπει να πληροί το υποψήφιο ταίρι που θα χαθείς στη μετάφραση. Ναι θα χαθείς στη μετάφραση γιατί θα ζητήσεις εγγυήσεις με τον τρόπο σου αλλά και με το καλημέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Ζυγέ να είσαι πιο μαχητικός στα αισθηματικά σου από ποτέ. Πρόσεξε όμως, ίσως φτάσεις στην υπερβολή και ίσως έχεις κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι σου. Γενικά ίσως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα αντιδράς απέναντι στο ταίρι σου αυτό το διήμερο. Κράτησε λίγο πιο χαμηλούς τόνους και γίνε πιο διεκδικητικός είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Το να γίνεις πιο διεκδικητικός απέναντι στο ταίρι σου με μέτρο πάντα βέβαια να ξέρεις ότι θα δώσει χαρά στο σύντροφό σου. Θα δείξεις με αυτόν τον τρόπο το πόσο πολύ θες να είστε μαζί και το πόσο όμορφα νιώθεις όταν είστε μαζί. Γιατί αγαπημένε μου Ζυγέ οι αποδείξεις αγάπης θα πρέπει να είναι διαρκείς. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο, όλα συνεχώς πρέπει να το διεκδικούμε, έτσι κρατάμε τη φλόγα στη σχέση μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Ζυγό που ούτως ή άλλως θα σε βάλει σε μία άλλη διαδικασία μέσα σου, περισσότερης αναζήτησης καλό θα είναι να αφήσεις λιγάκι τα πάντα στην άκρη, να εκμεταλλευτείς λιγάκι αυτό το διήμερο προκειμένου να περάσεις καλά. Έχεις ανάγκη να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ξέρεις πως αυτό για να το πετύχεις είναι στο χέρι σου και μόνο στο χέρι σου. Φρόντισε να πάρεις από το χέρι το ταίρι σου, να επισκεφτείτε αγαπημένα σας μέρη, να οργανώσετε ένα ταξίδι στον αγαπημένο σας προορισμό και γενικότερα να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλον. Έχεις αυτή τη διάθεση να το πετύχεις αυτό και το Σαββατοκύριακο θα είναι σύμμαχός σου. Αν είσαι αδέσμευτος από τη μία θα θες να φλερτάρεις αλλά από την άλλη δε θα έχεις και όρεξη για πολλές εξόδους. Σαν να θες λιγάκι να χαρείς τη θαλπωρή του σπιτιού σου με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη έχουμε μία ωραιότατη Σελήνη στο ζώδιό σου και αυτό για σένα σημαίνει ότι η δράση μπαίνει στη ζωή σου προκειμένου να χαρείς τον έρωτα και να επιλέξεις να περάσεις υπέροχα. Ναι θέλεις να κάνεις τα πάντα με το ταίρι σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα είστε τόσο δραστήριοι που δε θα βαρεθείτε μαζί ούτε στιγμή. Θα χαίρεστε όπου και αν βρίσκεστε, ότι και αν κάνετε, παντού τον έρωτά σας. Και μπράβο σας και η Αγγέλικα μαζί σας! Για εσάς τους αδέσμευτους τι μπορώ να πω! Μόνο τα καλύτερα για αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί θα φτιάξετε έτσι τις συνθήκες έτσι ώστε να μπορείτε να ερωτευτείτε και γενικότερα να χαρείτε το φλερτ και τα νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Με λίγα λόγια αδέσμευτοι και μη με όπλο την καλή σας διάθεση, μόνο καλά μπορείτε να περάσετε αυτό το διήμερο στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερέ μου, με τον Άρη στον Ζυγό ίσως ο έρωτας για σένα να αποκτά μια πιο σοβαρή μορφή αλλά και ισχύ μέσα σου. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Σαν να σου μπαίνουν ιδέες να σοβαρέψεις τη σχέση σου, σαν να σου μπαίνουν ιδέες για επισημοποίηση αν βρίσκεσαι σε μία μακροχρόνια σχέση. Καλά δηλαδή τα πράγματα για εσένα που είσαι σε σχέση αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλεις και επιζητάς το επόμενο βήμα στη σχέση σου και ίσως να το επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου με έναν ξεχωριστό τρόπο. Αδέσμευτέ μου Αιγόκερε δεν έχεις πολύ όρεξη για νέα ξεκινήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, εσύ να περάσεις καλά θέλεις χωρίς εγγυήσεις και υποσχέσεις. Σαν να μην έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς επιζητάς στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, για αυτό και δεν το κυνηγάς τόσο πολύ. Είσαι λιγάκι της φιλοσοφίας ότι είναι να έρθει, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε με τη Σελήνη στον Τοξότη αγαπάς την περιπέτεια αυτό το Σαββατοκύριακο και γενικότερα αγαπάς ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Θέλεις να επιλέξεις την καλοπέρασή σου αυτό το διήμερο, να δεις φίλους, να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, να κινηθείς έξω από τα συνηθισμένα. Τι σου λέω τώρα. Εσύ αγαπάς μόνο να κινείσαι έξω από τα συνηθισμένα και φροντίζεις να το κάνεις πράξη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Ε ένα παραπάνω αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλεις έρωτα, θέλεις ανανέωση, θέλεις να φτάσεις με την καλή σου διάθεση το ταίρι σου στα ουράνια. Αχ τι όμορφα τα περιγράφω και πόσο ακόμα όμορφα θα σου συμβούν αγαπημένε μου Υδροχόε. Όσο για το αν θα γοητεύσεις τα πλήθη εσύ που δεν έχεις σχέση; Ένα θα σου πω. Μόνο θα γοητεύεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη στον Ζυγό αγαπημένε μου Ιχθύ μία ανανέωση της σχέσης σου θα την έχεις και ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα εκφράζεσαι με τρόπο έντονα ερωτικό απέναντι στο ταίρι σου και οι στιγμές που θα μοιράζεστε μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένες. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά αυτό το διήμερο και θα σας κάνει να νιώθετε και τους δύο ότι είστε ο ένας για τον άλλον. Όσο για εσένα που δεν έχεις σχέση; Δε θα είσαι αδέσμευτος για πολύ ακόμα και να ξέρεις πως αυτό το διήμερο θα κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Θα βγεις, θα ξεχωρίσεις με την προσωπικότητά σου και θα στρέψεις βλέμματα έντονου ενδιαφέροντος πάνω σου. Να ξέρεις πως αυτό το γεγονός θα σε ανανεώσει, θα σου αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει ακαταμάχητο. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς όπως του αξίζει!

e-zwdia.gr