Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Tρίτη 31/10…

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Tρίτη 31/10…
Ζώδια 31.10.2017 07:25
Κριός

Γενικά zwdia:Θα αισθάνεστε άνετα σήμερα και θα είστε πολύ σίγουροι. Ίσως αισθάνεστε προστατευμένοι από μια έντονη δύναμη που σας υπενθυμίζει ότι όσο παραμένετε σταθεροί όλα θα πάνε καλά. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε άνετα μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε λίγο περίεργα σήμερα. Φαίνεται ότι προχωράτε αλλά τίποτα δεν δείχνει ότι προχωράτε προς την σωστή κατεύθυνση. Αντί να προχωράτε άσκοπα αναζητήστε βοήθεια. Ίσως η γνώση σας είναι γύρω σας και οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σας συμβουλεύσουν. Δείτε την οπτική τους.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην επιμένετε στους τρόπους σας σήμερα και θα πρέπει να αναλογιστείτε τι άλλες επιλογές υπάρχουν. Πρέπει να σκεφθείτε πολλά πριν δεσμευτείτε. Οι γύρω σας ίσως ενοχληθούν από το στενό μυαλό σας και έτσι θα σας βλέπουν εκτός και αν αλλάξετε οπτική. Αν αλλάξετε οπτική θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μείνετε στο παρασκήνιο αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε. Μην ασχολείστε με τις δουλειές των άλλων ακόμα και αν ξέρετε πως πρέπει να προχωρήσουν. Οι άλλοι έχουν ισχυρή γνώμη και δεν μπορείτε να τους εκμεταλλευθείτε. Το καλύτερο είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα δείτε ότι έτσι πρέπει να προχωρήσετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε κάποια προβλήματα. Το μυαλό σας λειτουργεί πολύ γρήγορα για να επιλύσετε τα θέματα. Είναι πιθανό η πραγματικότητα της κατάστασης να είναι πιο απλή από ότι νομίζετε. Σήμερα είναι μια ημέρα όπου θα αντιμετωπίσετε την σκληρή πραγματικότητα που είναι συνέπεια των πράξεών σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι δεν είστε καλοδεχούμενοι σήμερα. Φαίνεται ότι δεν είστε πολύ καλά και οι άλλοι δεν είναι δεκτικοί απέναντί σας. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και μην επιτρέπετε να σας επηρεάζουν. Είναι σημαντικό να βρείτε τους λόγους πίσω από την συμπεριφορά των άλλων.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί σήμερα και θα δείτε ότι και η πιο μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Μην διστάσετε να προχωρήσετε με ότι σας φαίνεται σωστό. Να είστε συγκεντρωμένοι και μην διστάζετε σε προσωπικά θέματα που ίσως προκύπτουν. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι τα χέρια σας είναι δεμένα και δεν έχετε επιλογές. Μην απελπίζεστε με μια κατάσταση που φαίνεται δύσκολη. Θα πρέπει να σκεφθείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Έχετε τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από κάθε κατάσταση.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με ένα θέμα που σας απασχολείτε τελευταία. Οι άλλοι θα χάσουν την πίστη τους σε εσάς αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε είναι προσπαθούν σκληρά να διαχειριστούν τις πληροφορίες. Τώρα είναι καιρός να εκφράσετε λεκτικά ότι σκέπτεστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια από εκείνες της ημέρες όπου χρειάζεστε τους φίλους σας. Ίσως έχετε λάβει κάποιες σημαντικές πληροφορίες και θέλετε να τους μιλήσετε. Να είστε προσεκτικοί όμως. Ίσως υπάρχουν και άλλα άτομα γύρω που δεν είναι φίλοι σας. Ίσως να μην λειτουργούν προς όφελός σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Είστε διστακτικοί να μιλήσετε σήμερα. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Ίσως διστάζετε να πείτε τι ξέρετε γιατί φοβάστε τι θα σκεφθούν οι άλλοι. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χρησιμοποιώντας το ως δικαιολογία κρύβετε τον εγωισμό σας. Θα πρέπει να μοιραστείτε την γνώση σας. Να θυμάστε ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο μεγαλύτερο άτομο. Ίσως είναι κάποιο άτομο που θεωρεί ότι ξέρει καλύτερα και αυτό αρχίζει να σας ενοχλεί. Θα πρέπει να πάρετε μια ανάσα. Αυτό το άτομο δεν είναι επικριτικό, απλά σας συμβουλεύει. Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να καταλάβετε ότι οι συμβουλές αυτές ίσως είναι χρήσιμες.
TAGS
Share