Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Tετάρτη 1/11…

larm-rmah-225621
Ζώδια 01.11.2017 07:30
Κριός

Γενικά zwdia: Δεν θα έχετε όρεξη να δουλέψετε σήμερα. Μπορεί να μην είστε κουρασμένοι αλλά θα βαριέστε, θα είστε ανήσυχοι και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε δουλειές της καθημερινότητας που μπορείτε να κάνετε αυτόματα. Βάλτε τα ακουστικά σας. Κάντε ένα μεγάλο διάλειμμα. Είναι σημαντικό να περνάτε καλά. Σκεφθείτε το σας να μια άσκηση για να ισορροπήσετε τον συνήθη σοβαρό εαυτό σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Τα ερωτικά ζητήματα μπορεί να φαίνεται ότι κινούνται πιο αργά από ότι θα θέλατε. Εσείς και το άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως έχετε πολλές ευθύνες τώρα και δεν μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Μην αφήνετε όμως την ανασφάλεια να σας ταλαιπωρεί. Επειδή έχετε δουλειά δεν σημαίνει ότι η σχέση σας έχει προβλήματα. Να είστε υπομονετικοί.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η ευθυγράμμιση των πλανητών σήμερα θα σας κάνει εξωστρεφείς αλλά οι ευθύνες θα σας κρατούν στο σπίτι. Ίσως περιμένετε κάποια παράδοση ή κάποια σημαντική επίσκεψη. Αυτό μπορεί να είναι βαρετό για εσάς. Βρείτε κάτι να κάνετε για να περάσει η ώρα. Δεν υπάρχει λόγος απλά να κάθεστε και να περιμένετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί η οπτική σας για κάποια πνευματικά θέματα να αλλάζει. Μπορεί να μην σας αρέσουν πολύ οι αλλαγές όπως. Οι παραδοσιακές αξίες και οι ιδέες μπορεί να σας ελκύουν πολύ σήμερα οπότε η αντίστασή σας στο νέο θα είναι μεγαλύτερα. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να μείνετε στάσιμοι για πάντα. Κάντε ένα διάλειμμα σήμερα. Αυτό θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε ξανά τον δρόμο της μεταμόρφωσης.

Λέων

Γενικά zwdia: Η επαγγελματική επιτυχία μπορεί να είναι στον δρόμο σας αλλά σήμερα ίσως αισθάνεστε στεναχωρημένοι και μπορεί να αναρωτιέστε το γιατί μιας και δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε έτσι. Το πρόβλημα αρχικά ίσως είναι ότι είστε κουρασμένοι. Μπορεί να αναρωτιέστε πως να προχωρήσετε. Μόνο εσείς μπορείτε να το αποφασίσετε. Βάλτε έναν στόχο και προχωρήστε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία να ασκηθείτε λίγο και να κάτσετε στον καναπέ σας με ένα βιβλίο. Μπορείτε να τα κάνετε και τα 2. Πηγαίνετε μια βόλτα και μετά πάρτε το βιβλίο σας. Δεν πρέπει να αποκλείσετε κάποιο από τα 2 αλλά να βρείτε την ισορροπία ανάμεσά τους.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι έχετε ξεχάσει αλλά δεν έχετε ιδέα τι. Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας ένα παρελθοντικό γεγονός αλλά ίσως δεν μπορείτε να το συγκεκριμενοποιήσετε. Δεν είναι καλή ιδέα να αποκτήσετε εμμονές. Θα το θυμηθείτε τελικά. Θα αντιληφθείτε τι είναι τόσο σημαντικό. Το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι. Μην βιάζεστε και χαλαρώστε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να σκέπτεστε να ξεκινήσετε ένα νέο δημιουργικό σχέδιο. Μην το κάνετε σήμερα. Οι φίλοι και η οικογένεια ίσως θέλουν την προσοχή σας. Μπορεί κάποιες ευθύνες να επέμβουν με την επιθυμία σας να το κάνετε τώρα. Μην διστάσετε να προσπαθήσετε να έχετε ιδέες αλλά ίσως πρέπει να περιμένετε μέχρι αύριο για να τις υλοποιήσετε. Αύριο θα μπορείτε να προχωρήσετε. Να είστε υπομονετικοί.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Οι δουλειές ίσως πηγαίνουν πολύ καλά για εσάς αλλά οι έντονες αλλαγές στην δουλειά μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε πιεσμένοι. Οι καθυστερήσεις στα νέα σχέδιο μπορεί να είναι εκνευριστικές. Μην πέσετε στην παγίδα να σκέπτεστε ότι έτσι θα είναι τα πράγματα. Θα είναι όλα καλύτερα αύριο. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο σήμερα και εκτονωθείτε. Θα αισθάνεστε καλύτερα αύριο. Κάντε υπομονή.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να σχεδιάζετε διακοπές σε ένα μακρινό μέρος. Κάποια απρόσμενα εμπόδια ίσως επέμβουν στα σχέδιά σας και αυτό μπορεί να σας κάνει να ακυρώσετε το ταξίδι. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να το κάνετε. Μην κάνετε τίποτα σήμερα. Όλη η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι αύριο και θα ανυπομονείτε για το ταξίδι σας ξανά. Να είστε συγκεντρωμένοι και μην κάνετε κάτι βιαστικό.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Τα οικονομικά προβλήματα ίσως σας στεναχωρούν. Στην επιφάνεια μπορεί να φαίνεται ότι δεν θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις αλλά θα τα καταφέρετε. Μην παραιτείστε. Να είστε συγκεντρωμένοι σε μια δουλειά και κάντε μικρά βήματα. Πριν το καταλάβετε η αποδοτικότητα και η πρακτικότητά σας θα σας έχουν βοηθήσει να προχωρήσετε. Χαρείτε και σχεδιάστε ένα καλό βράδυ.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί ο/η σύντροφός σας να είναι εκτός πόλης. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι και ανασφαλείς. Θα πρέπει να αγνοήσετε τις σκέψεις ότι ο/η σύντροφός σας είναι εκτός και περνά καλά και διασκεδάζει. Το άτομο αυτό μάλλον βαριέται όσο και εσείς και ασχολείται με επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις. Χαλαρώστε, βρείτε να κάνετε κάτι και θα περάσει ο καιρός μέχρι να επιστρέψει.
TAGS
Share