Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 09/11…

allef-vinicius-211803
Ζώδια 09.11.2017 07:32
Κριός

Γενικά zwdia: Πολύ σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο κάποιου είδους. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και μπορεί να ξέρετε ενστικτωδώς το τι αισθάνονται οι γύρω σας πριν σας το πουν. Μπορείτε να αντιληφθείτε και το τι τους αγχώνει. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Γυμναστείτε και μετά πηγαίνετε σε μια συναυλία. Σας αξίζει λίγη διασκέδαση.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Κάποια βαρετή δουλειά σε σχέση με τα οικονομικά, που ίσως αναβάλετε, μπορεί να πρέπει να γίνει σήμερα. Οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν και ίσως πρέπει να πάτε στην τράπεζα. Μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο οργανώνοντας νέα σχέδια για το μέλλον. Αυτό θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά και πάλι θα έχετε αρκετό για ψώνια και τις απαραίτητες αγορές. Οι φίλοι μπορεί να σας συνοδεύσουν. Περάστε καλά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η επίπεδο της σωματικές και πνευματικής ενέργειάς σας θα είναι πολύ υψηλό σήμερα και μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι όλο το πρωί. Μπορεί να περάσετε το απόγευμα και το βράδυ έξω, κάνοντας ψώνια και βλέποντας φίλους. Κάποιες καλές συζητήσεις μπορεί να γίνουν. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα σε ένα πάρκο. Μην προσπαθείτε πολύ και απλά απολαύστε την ημέρα σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η φαντασία και η έμπνευσή σας λειτουργούν πολύ έντονα σήμερα οπότε αν σχεδιάζετε έναν νέο καλλιτεχνικό έργο, σήμερα είναι η ημέρα να προχωρήσετε. Μάλλον θα έχετε έντονη διαίσθηση οπότε μην εκπλαγείτε αν είστε ακριβείς για τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, ακόμα και των αγνώστων. Το μυαλό σας είναι πολύ κοντά στο ασυνείδητο. Εκμεταλλευθείτε το.

Λέων

Γενικά zwdia: Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να σας ζητήσει να φροντίσετε κάποια πράγματα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποια τηλεφωνήματα και ίσως κάποιες δουλειές. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας είναι έντονα οπότε είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να δείξετε πόσο πολύτιμη είναι η δουλειά σας και πόσο αποτελεσματικοί είστε. Φροντίστε να μην αναλάβετε πολλά όμως. Δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε κανέναν αν εξαντληθείτε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Τα σημαντικά έργα,είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μπορεί να πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα ώστε να καταφέρετε να είστε μέσα σε μια προθεσμία ή να κρατήσετε μια υπόσχεση. Αυτό μπορεί να απαιτεί πολύ πνευματική και σωματική προσπάθεια από μέρους σας και ίσως είναι αγχωτικό. Οι άλλοι ίσως σας βοηθήσουν όμως. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να θυμάστε να χαλαρώνετε. Αν δουλεύετε ενώ είστε εξαντλημένοι μπορεί να μην σας αρέσουν τα αποτελέσματα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Οι διακοπές που περιμένετε εδώ και καιρό μπορεί να έρθουν σύντομα. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε ταξιδιωτικούς οδηγούς σήμερα. Μπορεί να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας τις απαραίτητες διευθετήσεις, τηλεφωνήματα και δουλειές. Μπορεί να πρέπει να φροντίσετε κάποια πράγματα στο σπίτι σας πριν φύγετε. Θα είστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Θα έχετε πολλά να περιμένετε. Προχωρήστε και διασκεδάστε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί η ημέρα σας να είναι πολυάσχολη σήμερα. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να σας ζητήσει την συμβουλή σας για το πως να διαχειριστεί τους πόρους του μάλλον γιατί εσείς είχατε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο από όσο είχατε σχεδιάσει αλλά θα σας αρέσει που μπορείτε να βοηθήσετε έναν φίλο. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε από την τηλεόραση ή μια εφημερίδα μπορεί να σας κάνουν να ενδιαφερθείτε για κάτι νέο και να αποφασίσετε να το ψάξετε περισσότερο.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Oι κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται μάλλον με την οικογένεια μπορεί να πάρουν πολύ από τον χρόνο σας σήμερα. Μπορεί να βγείτε έξω. Θα σας αρέσει αλλά το μυαλό σας είναι σε άλλα θέματα μάλλον σε δουλειές στις οποίες εμπλέκεστε. Κάποιες καλές συζητήσεις με ένα κοντινό σας άτομο θα σας ικανοποιήσουν. Μέχρι το τέλος της ημέρας το μυαλό σας μπορεί να τρέχει. Φροντίστε να ασκηθείτε ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το σπίτι σας σήμερα μπορεί να δεχθεί πολλές επισκέψεις. Το τηλέφωνό σας μπορεί να χτυπά συνέχεια. Μπορεί να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική ημέρα και να μην μπορείτε να κοιμηθείτε. Κάντε μια βόλτα πριν κοιμηθείτε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μάλλον θα είναι πολυάσχολη ημέρα σήμερα και δύσκολη. Μπορεί να περάσετε πολύ χρόνο εκτός. Μπορεί να κάνετε πολλές δουλειές και να δείτε πολύ κόσμο. Ένας φίλος ίσως σας συνοδεύει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα για να κανονίσετε κάποιες μελλοντικές εκδηλώσεις. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε πολύ ενέργεια σωματική και πνευματική και μάλλον θα αισθάνεστε άγχος για κάποια σωματική δραστηριότητα. Γυμναστείτε αν έχετε χρόνο ή αλλιώς πηγαίνετε για περπάτημα. Μάλλον θα περάσετε πολύ χρόνο με μια δουλειά που δεν είναι εύκολη. Το βράδυ χαλαρώστε, Πιείτε λίγο κρασί και δείτε μια ταινία.
TAGS
Share