Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 10/11

zodia-ebdomadas-problepseis-18-24-aygoustou_b
Ζώδια 10.11.2017 07:26
Την Παρασκευή, συναισθηματικά, δεν θα είστε στην καλύτερη κατάσταση. Θα είστε λυπημένοι ή στενοχωρημένοι για κάποιον άλλον. Θα έχετε περισσότερες ή δυσάρεστες δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με το σπίτι ή τους συγγενείς σας.

Σήμερα, καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι, να έχετε κάποια συνάντηση ή συγκέντρωση με ενδιαφέροντα άτομα από τα οποία θα μπορέσετε να μάθετε χρήσιμα πράγματα για εσάς. Διαβάστε παρακάτω...

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα αποφασίσετε να μην συμμετέχετε σε κάποια σχέδια ή θα χάσετε τις ελπίδες σας για κάτι. Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις θα οφείλεται στην έλλειψη ευκαιριών από την πλευρά σας για την υλοποίησή τους. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στη σχέση σας με μια γυναίκα που θα προσπαθήσει να κρύψει κάτι από εσάς, να σας εξαπατήσει ή να σας παραπλανήσει με πληροφορίες, υποσχέσεις και άλλα.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Πότε και με τι ξενερώνει ένας άντρας με βάση το ζώδιο του;

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα λάβετε ενδιαφέρουσες ή σημαντικές πληροφορίες από άλλη πόλη. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να λάβουν σήμερα ένα έγγραφο σχετικά με κάποιο ταξίδι ή μια πρόσκληση για επίσκεψη. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται κατά κάποιον τρόπο με άτομα εκτός του οικισμού σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να περιμένετε διάφορα γεγονότα ή επισκέψεις στο σπίτι σας. Σήμερα σίγουρα θα κάνετε κάτι για το σπίτι και την οικογένειά σας. Στη δουλειά σας, να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση που θα συγχέει τα σχέδιά και τις προσδοκίες σας. Προσέξτε ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε κάποιου είδους εξοπλισμό.

Δείτε ακόμη: Το ήξερες; Τι σημαίνει όταν κάποιος σε βλέπει στον ύπνο του;

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι τυχεροί στην αγορά μιας ιδιοκτησίας ή στην επίλυση κάποιου προβλήματος ιδιοκτησίας. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή ημέρα για κάποιο δικαστήριο ή αγωγές, για την εκπλήρωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων και άλλα. Σήμερα, σε κάποιο βαθμό, θα χρειαστεί να πάρετε μια γρήγορη και ικανοποιητική απόφαση. Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων σήμερα θα δημιουργήσουν μια νέα φιλία με ένα ενδιαφέρον άτομο.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ιδανική στάση στο σeξ, ανάλογα με το ζώδιό σου! Οι σεμνοί και οι πρόστυχοι του ζωδιακού κύκλου!
TAGS
Share