Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/07/2018 by MagicF’Ariel!

H MagicF'Ariel προειδοποιεί!

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 14/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι απόλαυση που είναι Σάββατο σήμερα; Δε το πιστεύω, νομίζω
δε θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι μου με τίποτα! Και να γίνει αυτό, προτιμώ να περιφέρομαι σα το φάντασμα μέσα στο σπίτι μου, παρά να ντυθώ, να βαφτώ, να σενιαριστώ και να βγω έξω! Η Ταυρίνα έχει τις ρούχλες της.. και να ξέρετε μόνο αυτό δε θα συμβεί.. χαχα!

Δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα, αλλά τριχασμένη! Νέα λεξούλα, αλλά πώς θα σας περιγράψω αυτό που μου συμβαίνει! Είμαι Ταυρίνα, σε ότι αφορά τις απολαύσεις, Αιγοκερίνα πάνω σε επαγγελματικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα και Υδροχοοίνα στον έρωτα, στη τρέλα και στα party!!! Πείτε μου τώρα εσείς.. υπάρχει περίπτωση να βγάλω άκρη με τη πάρτη μου ποτέ;;;; Το μόνο σίγουρο είναι πως ενώ μου αρέσει η συντροφικότητα, προτιμώ το πιο καλή η μοναξιά, όχι τίποτα άλλο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Εδώ έχουμε πρόβλημα! Δυο μοναχικά ζώδια εναντίον του ενός.. του σχεσάκια! Τραγικό;;;; Διαβάστε παρακάτω...

Και πού θέλω να καταλήξω;;; Σήμερα η Αφροδίτη που βρίσκεται στη Παρθένο, ο Ουρανός που βρίσκεται στο Ταύρο και ο Κρόνος που είναι στον Αιγόκερω, φλερτάρουν μαγικά μεταξύ τους και μπορεί να συμβούν τα απίστευτα!

Ο Έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, απόλυτος και πολύ τρυφερός! Πωωωωωωω ξεμυαλίστηκα! Χαχα..

τρελά φιλάκια..

Δείτε ακόμη: Ζώδια και βραδινή έξοδος: Ποια γκρινιάζουν, ποια βαριούνται και ποια αργούν να ετοιμαστούν;

Κριός
Πω πω πετάει η ομάδα, φτου φτου μη σας ματιάσω, σήμερα είναι η ημέρα σας να το ξέρετε αυτό! Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, κάτι μαγικό συνέβη, πήρατε πολύ το επάνω σας, προφανώς κάτι έχει να κάνει με τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Ε λοιπόν, απόψε έχει βόλτες και νυχτοπερπατήματα, γιατί επιβάλλεται να ανταμείψετε τον εαυτό σας με κάτι ιδιαίτερα απολαυστικό.. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό;;;

Ταύρος
Το σύμπαν φωνάζει έρωτας και πάλι έρωτας! Επιμένει πως οι μέρες αυτές είναι απίστευτα όμορφες και τυχερές, είτε υπάρχει σχέση, είτε όχι! Δηλαδή ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας, παίζει να γνωρίσετε ένα μαναράκι και να χάσετε τα μυαλά σας εντελώς! Άλλοι προχωράτε στο επόμενο στάδιο, δαχτυλίδια, γάμους και τα σχετικά, μα χτύπησαν τα βέλη του Έρωτα μπαμ και κάτω! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, όμως αν υπάρχει πρόσωπο.. κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί, έτσι ξαφνικά!

Δίδυμος
Καλό είναι τις μέρες αυτές να μονιάσετε με την οικογένειά σας, να επικοινωνήσετε σε βάθος και δε ξέρετε ποτέ τι λαυράκι μπορεί να πετύχετε! Μπορεί ξαφνικά να σας κάνουν πάσα ένα οικοπεδάκι και να αποκτήσετε νέα όνειρα.. Κάτι σας δίνουν με μεγάλη αγάπη και εσείς παίρνετε μεγάλη ανάσα! Συνεπώς μην αποφύγετε τηλεφωνήματα και συναντήσεις με ανθρώπους που όλο και κάτι έχουν να σας δώσουν! Με πιάνετε τι σας λέω, έτσι;;;

Καρκίνος
Ένα καταπληκτικό ΣΚ μόλις ξεκίνησε! Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και θα βρείτε και την όρεξη να αγαπήσετε ξανά με το σύντροφό σας! Ερωτικό το διήμερα και λίγα λέω! Ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, για να φτιάξετε το ψυχικό σας τον κόσμο, για να επανέλθουν τα χαμόγελα και η χαρά! Βέβαια στην άκρη του μυαλού σας έχετε τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, που λίγο πονηροί αν είστε, όλο και κάτι θα καταφέρετε μαγικά!

Λέων
Σήμερα λοιπόν θα βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη και θα πληρώσετε τα πάντα όλα! Επιστρέφετε χρωστούμενα και σας εκτιμούν ιδιαιτέρως! Μπράβο, καιρός ήταν, γιατί με τι μούτρα θα ζητήσετε ξανά βοήθεια;;; Με τα λιγοστά που θα σας απομείνουν, να ντυθείτε ωραία και να πάτε μια βόλτα με τα φιλαράκια σας. Όσα πάνε και όσα έρθουν, έτσι είναι η ζωή, είναι και καλοκαιράκι, υπάρχει λόγος να χαλιέστε;;; Όμως το κούτελο πρέπει να είναι καθαρό!

Δείτε ακόμη: Το Καλοκαίρι του Σκορπιού από την MagicF’Ariel!

Παρθένος
Το σύμπαν λέει.. πως ή παντρεύεστε, ή σας δίνουν λεφτά ή και τα δυο!!! Η Αφροδίτη δίνει ρέστα στο ζώδιό σας, έχει να συμβεί αυτό πολλά χρόνια, που σημαίνει πως ή θα αγαπήσετε το σύντροφό σας ξανά από την αρχή, ή θα κάνετε μια γνωριμία πέρα κάθε φαντασίας! Ο Έρωτας καραδοκεί έξω από το σπίτι σας, μπορεί και στο δρόμο, να εκεί στο πουθενά, αν κουνήσετε το δαχτυλάκι σας, πολλά ευχάριστα μπορούν να συμβούν! Για να σας δω..

Ζυγός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Κάτι έχετε κατά νου εσείς, που το γνωρίζουν λίγοι και καλοί και θα κάνετε εκεί πέρα τα μαγικά σας και όλα θα γίνουν έτσι όπως εσείς τα θέλετε! Συναναστρέφεστε με ανθρώπους που έχουν να σας δώσουν πολλά και διάφορα, σε όλα τα επίπεδα και κάνετε τα πάντα για να τους εντυπωσιάσετε. Το χαμόγελό σας είναι αρκετό λέω και η ματιά σας τα λέει όλα! Δε πιστεύω να ετοιμάζετε απιστία; Θα σας μαλώσω!

Σκορπιός
Λέτε σήμερα να τη βγάλετε στο σπίτι και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Δείχνετε το καλύτερό σας εαυτό σε ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας αγαπούν με κάθε τρόπο. Πω πω γλύκες να χαρώ! Φαντάζομαι το τι τους έχετε κάνει τόσα χρόνια και γελώ! Ναι να γίνετε αγαπησιάρηδες και να δείξετε κατανόηση στις αδυναμίες των άλλων. Χρειάζεται και αυτό πού και πού; Μήπως σκέφτεστε το γάμο;;;

Τοξότης
Το μενού έχει κούρνιασμα στο σπίτι με πολύ αγάπη, φροντίδα και προδέρμ! Έχετε ανάγκη να σας αγκαλιάσουν, να σας μιλήσουν γλυκά και όμορφα και ας είναι και κάποιος άλλος ο αρχηγός, δε πειράζει! Αν χρειάζεστε κάποια χρήματα, θα σας δώσουν, για να σας βοηθήσουν και θα πάρετε μεγάλη ανάσα. Από το να γκρινιάζετε δίχως οι άλλοι να γνωρίζουν τα θέματά σας, καλύτερα να μιλήσετε ειλικρινά για να γίνει όμορφα η δουλειά!

Αιγόκερως
Δε μπορώ να καταλάβω το τι σας έχει βρει ακριβώς, πάντως μπαίνετε σε μια πολύ μυστήρια διαδικασία και τι εννοώ; Τι νιώθετε για το σύντροφό σας; Αυτό! Τι νιώθετε για τη δουλειά που κάνετε; Εκείνο! Μη συνεχίσω παραπέρα, αυτά τα δυο είναι αρκετά. Διαχωρίζετε τα συναισθήματά σας και η τετράγωνη λογική μπαίνει μπροστά! Πάρτε μια ασπιρίνη, να σας περάσει ο πονοκέφαλος και αφεθείτε ελεύθεροι… let it flow.. Η καρδιά δεν έχει καλούπια!

Υδροχόος
Τι λέει ο έρωτας βρήκε χώρο στη καρδιά σας;;; Σας έπιασε σε στιγμή αδυναμίας; Κατά κάποιο τρόπο τα είπατε με τον εαυτό σας, κάνατε εκείνο το ταξιδάκι σε εκείνο το χθες που τόσο σας στιγμάτισε και διαπιστώσατε, πολλά και διάφορα. Αυτό ναι μεν σας έχει συγκλονίσει όμως τούτη τη φορά θα κάνετε κάτι για αυτό, δίχως να το πείτε πουθενά! Απορώ τι τρέλα πάλι θα σκαρφιστείτε, ποιον θα σοκάρετε και τα λόγια σας, πόσο γλυκά θα είναι;;;

Ιχθύς
Μέσα στις γλύκες είστε και τα σορόπια! Δόξα να έχει, όσο η μέρα θα περνά θα βρίσκετε το καλύτερό σας εαυτό και επιτέλους θα αγαπήσετε με το ταίρι σας ξανά! Το σύμπαν συνωμότησε με τους πλανήτες και έχουν ρίξει όλη τους τη μαγική χρυσόσκονη, προκειμένου να διώξουν το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας. Σήμερα λοιπόν, μοιράστε αγάπες και λουλούδια και πετάξτε το ψυχασθενή που κρύβετε μέσα σας, στη θάλασσα! Οι πεταλουδίτσες τι χρώμα έχουν;;;;

magicfariel