Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζώδια: Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για τη σύνοδο Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθύς! Τι θα συμβεί και ποιους θα επηρεάσει;

Η Άση Μπήλιου χτύπησε... καμπανάκι!

Ζώδια: Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου για τη σύνοδο Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθύς! Τι θα συμβεί και ποιους θα επηρεάσει;
ΖΩΔΙΑ 01.04.2019 15:40

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για τη σύνοδο Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθύς! Ποια ζώδια επηρεάζει και τι θα συμβεί;

Η αστρολόγος έκανε αναλυτικές προβλέψεις "Στην Φωλιά των Κουκού". Διαβάστε παρακάτω...

Σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα στους Ιχθύς! Τι προβλέπει η Άση Μπήλιου; Παράλυση για τα αυτά τα 2 ζώδια: Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Όπως είπε η αγαπημένη αστρολόγος «Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας δράσης που θα βάλει τέλος στις καθυστερήσεις και θα μας δώσει πολλά κίνητρα για νέα ξεκινήματα. Η νέα σελήνη στον Κριό στις 5/4 ανάβει το πράσινο φως για δράση σε όλα τα επίπεδα».

Η Άση Μπήλιου ανέφερε επίσης για κάθε ζώδιο ποιες θα είναι οι τυχερές και ποιες οι δύσκολες ημέρες του Απριλίου στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της στα παρακάτω βίντεο:

Μάθετε πόσα παιδιά θα κάνετε σύμφωνα με το ζώδιό σας εδώ:

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που μπορεί να ξαναγυρίσουν, μετά τον χωρισμό!

Μετά από μια σύντομη ή και μεγαλύτερης διάρκειας σχέση, χωρίζεις. Το ποιος από τους δύο φταίει περισσότερο ή λιγότερο θα φανεί στην ιστορία, αλλά, όπως λέει και το τραγούδι, «φταίνε κι οι δυο που ζούνε χώρια»... Λάθος χειρισμοί, ατυχής συμπεριφορά, εγωισμός... Πολλές είναι οι αιτίες.

Συνήθως, λέμε ότι «όταν ραγίζει το γυαλί, δεν ξανακολλάει». Ισχύει όμως αυτό; Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος συνειδητοποιήσει τα λάθη του και προσπαθήσει να επανορθώσει; Στην τελική, όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Κι ο/η σύντροφός σου; Πώς θα χειριστεί τον χωρισμό; Θα τον θεωρήσει οριστικό και αμετάκλητο; Πόσο πιθανό είναι να αφήσει τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο και να επιστρέψει ή να δεχτεί μια επανασύνδεση; Αν ανήκει σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, πολύ...

Ιχθύες
Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και δοτικός. Όταν ερωτεύεται, το κάνει με όλη του την καρδιά και συχνά θυσιάζεται στο «όνομα της αγάπης». Μπορεί ο χωρισμός να είναι αναπόφευκτος ή να θεωρείς ότι είναι το καλύτερο για τους δυο σας, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τον αποδεχτεί. Κι επειδή δεν έχει εγωισμό και είναι και συγχωρητικός, πρόθυμα θα επιστρέψει σε μια σχέση και θα προσπαθήσει σκληρά, θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διορθώσει λάθη για να μην ξαναχωρίσει ποτέ.

Λέων
Ο Λέων είναι γνωστό ότι έχει το μεγαλύτερο Εγώ από όλα τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά όταν είναι ερωτευμένος, θα δώσει μάχη. Αν είναι σε μια σχέση «να περνάμε καλά» σίγουρα μην περιμένεις να κάτσει να κλάψει. Θα ξεπεράσει τον χωρισμό γρήγορα και μάλιστα θα σε αντικαταστήσει σε χρόνο dt. Αν όμως είναι ερωτευμένος, όχι. Άσχετα με το τι δείχνει προς τα έξω. Θα το ρίξει στο ξενύχτι και τις κραιπάλες, θα είναι κακόκεφος ή εριστικός. Κάπου εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι έχει πληγωθεί και πονάει ακόμα. Επειδή όμως είναι κι εγωιστής, περιμένει από την άλλη πλευρά τη «συγγνώμη» ή κάποια κίνηση που θα δηλώνει ότι τον θέλουν ακόμα. Ένα «μου λείπεις» είναι αρκετό για να τον φέρει πίσω.

Ζώδια: Παιχνίδια και «προκαταρκτικά» που θα τον στείλουν... σε άλλη διάσταση!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που πολύ δύσκολα ερωτεύεται, αλλά όταν το κάνει, μεταλλάσσεται, γίνεται άλλος άνθρωπος. Αν δει ότι η σχέση έχει πάρει το «στραβό δρόμο», θα προσπαθήσει να τη φτιάξει. Θα υποφέρει, θα στενοχωρηθεί, μπορεί μάλιστα να επιλέξει αυτός τον χωρισμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παύει να έχει αισθήματα. Εξωτερικά δείχνει παντελώς αδιάφορος, πάγος, ωστόσο το delete δεν το πατάει. Γι’ αυτό αν νομίζει ότι υπάρχει, έστω μια πιθανότητα να ξαναφτιάξουν τα πράγματα μεταξύ σας, δε θα διστάσει να τη χρησιμοποιήσει.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι γνωστό ότι θέλει να είναι «ελεύθερος κι ωραίος» και σίγουρα δεν έχει στο μυαλό του να παραμείνει σε μια μακροχρόνια σχέση. Συνήθως, όταν ερωτεύεται, το βάζει τα πόδια. Τον φοβίζουν τα αισθήματα που νιώθει και δε μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Ωστόσο, αν ερωτευτεί πραγματικά, θα επιστρέψει. Δε θα αφήσει τον εγωισμό να τον εμποδίσει να ξαναπροσπαθήσει και θα επιχειρήσει ή θα δεχτεί μια επανασύνδεση.

Δείτε όλα τα θέματα από τα ζώδια στο Youweekly.gr

Share