Η νέα εβδομάδα 10-16 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη - Προβλέψεις για τα ζώδια

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Η νέα εβδομάδα 10-16 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη - Προβλέψεις για τα ζώδια

Προβλέψεις για τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη σχετικά με τη νέα εβδομάδα 10-16 Φεβρουαρίου 2020! Ποιοι πρέπει να προσέχουν και ποιοι είναι οι τυχεροί; Ο κορυφαίος αστρολόγος μας δίνει τα φώτα του και προειδοποιεί για αλλαγές.

Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στον Λέοντα στις 9 για όλα τα ζώδια. Οι δυναμικές δράσεις χρειάζεται να έχουν οργανωθεί καλύτερα από το παρελθόν, ενώ ο παράγοντας της οικονομίας θα δεχτεί πιέσεις που πρέπει να προληφθούν.

Κριός
H Πανσέληνος στον Λέοντα ορίζει τις εξελίξεις της εβδομάδας αφού συμβαίνει την Κυριακή στις 9. Αισθηματικά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που επηρεάζουν τον σύντροφό σας και σας θέλει ουσιαστικούς. Ίσως νιώσετε λίγο πιεσμένοι από άλλου είδους υποχρεώσεις, αλλά θα έχετε μια μικρή αλλά καθοριστική ενίσχυση στα οικονομικά σας. Συνεχίστε να επιδιώκετε βελτίωση χωρίς να κάνετε υπερβολές.

Ταύρος
Προσέξτε ιδιαίτερα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Η Πανσέληνος σας βοηθά να επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και να εφοδιαστείτε με υπομονή ενάντια στις συχνές αντιξοότητες. Απολαύστε σύντομα οτιδήποτε καλό ζήσετε και προχωρήστε παρά πέρα. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και αποφύγετε αναμετρήσεις με ανθρώπους που έχουν δύναμη. Η εβδομάδα θα αποδειχτεί ουσιαστική για μακρόπνοα σχέδια, αρκεί να κρατήσετε σταθερά τα πλεονεκτήματά σας.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ευαισθητοποιεί τον ψυχισμό σας και διαταράσσει το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο δρόμος για έναν καινούριο προορισμό στη ζωή σας είναι ανοιχτός αλλά συνεπάγεται δουλειά και αγώνα. Κάποιες οικονομικές πιέσεις γίνονται ασφυκτικές και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να τις χαλαρώσετε. Κοινωνικά, πρόκειται να βρεθείτε αρκετές φορές στο προσκήνιο και θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις και κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Καρκίνος
Ο τομέας που θα επηρεαστεί περισσότερο από την Πανσέληνο της Κυριακής είναι τα αισθηματικά και τα θέματα της σταδιοδρομίας σας, ιδιαίτερα αν αυτή βρίσκεται σε κάποια καμπή. Φροντίστε τις σχέσεις σας με όποιους θεωρείτε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι και προσπαθήστε να μιλήσετε τη γλώσσα τους. Έχετε περισσότερα να κερδίσετε από μια καλή επικοινωνία. Χρειάζεται να είστε διπλωμάτες, ευέλικτοι και αφοσιωμένοι στους σκοπούς σας.

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιό σας, γεγονός που σας βοηθά να εκπληρώσετε τους προσωπικούς σας στόχους, να νιώσετε ικανοποίηση από μια συναισθηματική επιτυχία και από το να ξεκαθαρίσετε τους επόμενους στόχους σας. Κοινωνικά γίνεστε πολύ δημοφιλείς, αλλά μπορεί να παρασυρθείτε και να γίνετε υπερβολικοί στα οικονομικά σας. Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια για τις δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Παρθένος
Η οικογένεια θα διαδραματίσει έναν σημαίνονται ρόλο στα δρώμενα εκτός εργασίας και θα απασχολήσει τη σκέψη, απορροφώντας περισσότερο χρόνο από άλλες σας ασχολίες. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας βοηθά να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε την ολοκλήρωση των σχεδίων σας, αλλά και να βελτιώσετε τη σχέση σας με σημαντικούς για εσάς ανθρώπους. Δώστε στον εαυτό σας μια καλή ευκαιρία να ανανεωθεί σε προσωπικά και αισθηματικά θέματα.

Ζυγός
Οι μέρες θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά κουραστικές και πολυάσχολες. Ο πολυμήχανος χαρακτήρας σας θα δοκιμαστεί αρκετές φορές. Οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδιά σας θα συναντήσουν εμπόδια καθώς η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 9, διαμορφώνει διαφορετικά τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τα σχέδια. Ο ελιγμός και η διπλωματία είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αναπτύξετε στην καθημερινή σας συμπεριφορά.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Κριό, σε καλή όψη με την Πανσέληνο στον Λέοντα σας θέλει ακόμα πιο προσεκτικούς στα αισθηματικά σας, καθώς θα υπάρξουν συγκρούσεις οι οποίες μπορεί να αφήσουν πικρίες και ανικανοποίητο. Ελέγξτε αν όλα αυτά οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες και δώστε περιθώρια χρόνου για να λυθούν παρεξηγήσεις και να μπορέσουν να επανέλθουν όλα στην ομαλότητα. Η εργασία παρουσιάζει εμπόδια τα οποία ξεπερνιούνται μεν, αφήνουν κατάλοιπα δε!

Τοξότης
Προσέξτε περισσότερο τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και γίνετε επινοητικοί και ευέλικτοι σε οτιδήποτε αφορά στο συμφέρον της εργασίας σας. Παρά την ένταση που προμηνύεται η σχέση της Αφροδίτης από τον Κριό με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 9 εσείς, μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα ή να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, τηρουμένων πάντα των ορίων ασφαλείας που έχετε θέσει σε παλαιότερες και ομαλότερες εποχές. Αξιοποιήστε κάποιες απρόοπτες ευκαιρίες!

Αιγόκερως
Τα σχέδιά σας θα σκοντάψουν σε εμπόδια που δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Αυτό οφείλεται κυρίως στην σχέση της Αφροδίτης από τον Κριό με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Στην παραζάλη των ημερών όμως θα προκύψουν και μερικές μικρές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ή ευχάριστων συναντήσεων. Φροντίστε να μην χάσετε αυτές τις μικρές χαρές. Αποφύγετε να ανοίξετε εύκολα το πορτοφόλι σας σε αλόγιστα έξοδα

Υδροχόος
Κρατήστε την ψυχραιμία σας και καταπολεμήστε την φοβία και τον σχολαστικισμό σας. Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας και ότι η εβδομάδα θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμη με τις εμπειρίες και τα διδάγματά της για το μέλλον σας. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα πρέπει να σχεδιάσετε καλύτερα τις επόμενες ενέργειές σας! Συνεννοηθείτε καλύτερα με το προσωπικό σας περιβάλλον και, φανείτε αποτελεσματικοί στα επαγγελματικά σας καθήκοντα!

Ιχθύες
Η αντίληψή σας θα σας σώσει πολλές φορές από καταστάσεις περιπλοκών, σύγχυσης και παρεξηγήσεων. Οργάνωση επαγγελματικών σχεδίων ή οικονομικοί διακανονισμοί μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Ερωτικά η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στις δικές σας διαθέσεις. Αντέξτε στις πιέσεις που θα σας έχουν στόχο για κάποια ασήμαντη αφορμή.

Έχετε διαβάσει και τις προβλέψεις της ημέρας; Σας τις δώσαμε από νωρίς το πρωί!

Αν και ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του μήνα για τον Κώστα Λεφάκη - Πόσο θα επηρεαστεί από τους πλανήτες;

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, μας δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις του για το ζώδιο του μήνα που δεν είναι άλλο από τους αγαπημένους, Υδροχόους αφού ξεκινάνε από 21 Ιανουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου. Τι τους περιμένει στα ερωτικά, στα οικονομικά αλλά και στα επαγγελματικά; Θα τα μάθετε όλα εδώ!

Θα ξεκινήσουμε με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Υδροχόου που έχει παραθέσει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr και μετά θα πάμε σε μηνιαίες και ούτε καθεξής...

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για Υδροχόους

Υιοθετώντας έναν καινούριο τρόπο ζωής

Το 2020, η πολυαστρία των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων, συμβαίνει πίσω από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από πρόσκαιρες ταλαιπωρίες και από ενοχλητικά παρασκήνια, οι σύνοδοι των πλανητών αυτών μεταξύ τους θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας εμφυσήσουν την δύναμη και την έμπνευση να φτάσετε στους μεγάλους σας προορισμούς. Μέχρι να το νιώσετε αυτό θα έχει φτάσει ο Απρίλιος, λίγο μετά ο Αύγουστος και λίγο αργότερα, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς αυτής θα είναι η ταχύτητα του χρόνου και η ένταση των φανερών, ή μη καταστάσεων. Η πρόνοια και η εκλογίκευση πρέπει να γίνουν καθημερινοί σας σύμβουλοι και να μην κάνετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, τίποτα ριψοκίνδυνο, ή παράτολμο. Η πολυαστρία του 2020 στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας, σημαίνει το τέλος μιας εποχής και τον ερχομό μιας καινούριας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, στον Ταύρο, θα συνεχίσει να επιμένει να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Και τέλος, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα παραμείνει ο συνήθης ύποπτος για τις παραπλανήσεις, τα λάθη στη διαχείριση, τα ψέματα που θα σας πουν τρίτοι, το ενδεχόμενο παρακινδυνευμένων φαντασιώσεών σας, όπως και εκείνο της μη συνειδητοποιημένης εκμετάλλευσης που υφίσταστε κατά καιρούς. Η χρονιά αυτή είναι σκληρή, αλλά αφυπνιστική. Σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους, αλλά και να αξιοποιήσετε ταλέντα που έχετε ξεχάσει. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας, μετά τον Μάρτιο του 2020, είναι μια προετοιμασία για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε και τη νέα τάξη πραγμάτων που θα μπει στη ζωή σας. Το 2020 θα κριθεί η μάχη που θα δώσετε για μια στροφή που θα συμβεί στη ζωή σας και ένα καινούριο ξεκίνημα, το οποίο θα πάρει πολλούς μήνες να ετοιμαστεί. Κυρίως όλα αυτά αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη σχέση σας με το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Στα αισθηματικά, η κατάσταση θα είναι μεταβλητή, όχι άσχημη, αλλά ούτε και σταθερή. Θα περάσετε πολλές φάσεις συγκινήσεων και συναισθημάτων. Θα αμφιταλαντευθείτε κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Καλύτερα να καθυστερήσετε παρά να βιαστείτε. Θα δελεαστείτε από διερχόμενους πειρασμούς . Σκεφτείτε πριν ενδώσετε! Η αυτοσυγκράτηση ωφελεί. Οι πλανητικές όψεις σε όλη τη διάρκεια του 2020 δεν ενισχύουν αυτόν τον τομέα όσο θα θέλατε. Σας δίνουν όμως την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε μερικές αλήθειες, που ήταν κρυμμένες τα προηγούμενα χρόνια και βάσει αυτών να πάρετε θέσεις. Πρώτον να συμμορφωθείτε με το κυρίαρχο κλίμα αλλά και ταυτόχρονα να επιδιώξετε μια καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Δεύτερον, αν είναι απαραίτητο, να καταλήξετε σε έναν χωρισμό που θα σας λυτρώσει από μια πολυετή σκλαβιά που έχετε υποστεί.

Τα οικονομικά σας, που κυριαρχεί ο πλανήτης Ποσειδώνας, είναι βιώσιμα και μετά τα μέσα της Άνοιξης, εξελίξιμα. Την περίοδο των εκλείψεων θα δυσκολευτείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική σας διαχείριση και συμπεριφορά. Η λογική και το μέτρο στη διαχείριση κρίνονται απαραίτητα. Η εκδοχή της βελτίωσης των οικονομικών σας, θα κριθεί μόνο από την εργασία και από κανέναν άλλον τομέα, ή φορέα. Όσοι έχετε οικονομική άνεση, θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε οικονομικά σε εκείνους που θα σας το ζητήσουν και που θα είναι δικοί σας άνθρωποι. Φροντίστε αυτή η βοήθεια να έχει ένα μέτρο, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας μη σκόπιμης εκμετάλλευσης.

Η υγεία σας βελτιώνεται, αλλά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν ατυχήματα που πρέπει να αποφύγετε. Το 2020 τελικά, αλλάζει ακόμα μια φορά η ζωή σας, υποχρεώνοντάς σας να είστε προνοητικοί, χωρίς αυτό να καθυστερεί την ταχύτητα της εξελικτικής σας πορείας.

Ωστόσο, η πολυαστρία θα έρθει το 2020. Πώς θα επηρεάσει τον Υδροχόο αλλά και κάθε ζώδιο; Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί!

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Υδροχόους από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας ξεκινά με υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και να πάψουν να σας απασχολούν. Οι περισσότεροι από εσάς αφήνετε ορισμένους τομείς στην τύχη, με αποτέλεσμα σε κάποιες κρίσιμες στιγμές να βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Μέχρι τις 19 φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνετε και να μην δίνετε αφορμές στην εργασία, ούτε στο προσωπικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας μέχρι τις 20 δεν είναι η καλύτερη, αλλά τότε ακριβώς, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και αρχίζει να σας ευνοεί στην καθημερινότητα και στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εγωισμούς που δεν οδηγούν πουθενά και οργανώστε καλά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 φέρνει αναστάτωση και παραπλάνηση.