"Προσοχή! Μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη..." - Σημαντική πρόβλεψη από την Άση Μπήλιου

Όσα προειδοποίησε για την σημερινή 30/11 ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Άση Μπήλιου προειδοποίησε τα 12 ζώδια αναφέροντας πως, "η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά σήμερα ο πλανήτης που είναι ιδιαίτερα ενεργός είναι η Αφροδίτη. Σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα.

Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. Αν είστε δεσμευμένοι χαρείτε αυτή την τόσο ρομαντική όψη, αλλά μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα και δεν ξέρετε αρκετά πράγματα για εκείνους, για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια.

Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο, φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας. Ανάψτε αρωματικά κεριά, βάλτε τη μουσική που σας αρέσει και απολαύστε ένα υπέροχο βράδυ. Προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά. Μην ξεχνάτε, η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα". Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως αυτά θα είναι τα ζώδια που θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους στις γιορτές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω με κάποιο τρόπο τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται απόψε, μπορεί να θολώνει από τη μια την κρίση σας κι από την άλλη ενδεχομένως να σας κάνει να προσπαθείτε να καταλάβετε κάποιες αλήθειες στον χώρο της δουλειάς. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από αυτή τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε να προστατέψετε τη δουλειά και τον εαυτό σας. Αν δεν είστε βέβαιοι για μια κατάσταση, μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα κάτω από την περίεργη αυτή επιρροή. Ακόμη, αποφύγετε εντάσεις για καθαρά υποκειμενικούς λόγους.

Ζώδια Λεφάκη 29/11-4/12

Ταύρος

Μια υπέροχη μέρα για να είστε χαλαροί, να μην έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας και έγνοιες, είναι η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μακάρι να καταφέρετε να την απολαύσετε με αυτό τον τρόπο. Όμως, ακόμη κι εσείς που εργάζεστε σκληρά θα μπορούσατε να διαφοροποιήσετε λίγο το πρόγραμμα σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σας επιτρέψει να ξεχαστείτε λίγο, να περάσετε όμορφα. Είτε είναι μια βόλτα το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε να απολαύσετε μια ταινία στον κινηματογράφο ή την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση ή ένα απολαυστικό δείπνο με φίλους, σημασία έχει να χαλαρώσετε. Ακόμη, αν έχετε καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο μπορείτε να βρείτε τρόπους έκφρασης του εξαγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αυτής της τόσο εμπνευστικής όψης μέσω μιας δημιουργίας σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, τον κινηματογράφο και γενικότερα τις τέχνες σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσει.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη σήμερα μέσα στον τομέα των οικονομικών να ολοκληρώνει το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες σε αυτό το επίπεδο προκειμένου να επιτύχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο σας. Από την άλλη, μπορεί να αισθάνεστε με την όψη αυτή μεγαλύτερη ανασφάλεια, ανησυχία και αμφιβολίες, εξαιτίας ούτως ή άλλως και της ασταθούς πορείας της οικονομίας. Επίσης, η όψη αυτή, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα παραπέτασμα καπνού και σπάνια βλέπουμε καθαρά, μπορεί κάπως να σας αποπροσανατολίσει στα θέματα των οικονομικών μιας συνεργασίας. Σαφώς δεν είναι μια όψη που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη δουλειά ή το πορτοφόλι σας. Μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε τη ρομαντική διάθεση που σας προσφέρει η όψη αυτή για να περάσετε καλά με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη απέναντι σας να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που θα ολοκληρωθεί το βράδυ, σαφώς αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους, είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές. Με αυτή την όψη όμως τα πράγματα περιπλέκονται κάπως. Το θέμα είναι ποιος σας μπλέκει… οι άλλοι ή ο εαυτός σας και τα συγχυσμένα μηνύματα που μπορεί εσείς οι ίδιοι να στέλνετε. Προσέξτε ιδιαίτερα πώς επενδύετε σε νέες σχέσεις που δεν έχετε προλάβει να μάθετε πολλά για την άλλη πλευρά. Σαφώς θέλετε να ζήσετε ένα ρομάντζο, αλλά να μην έχει το παραμύθι δράκο στη γωνία. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου – αρχές τρίτου προσοχή στις εξιδανικεύσεις, αλλά και στις απογοητεύσεις. Μην μεγαλοποιείτε στο μυαλό σας κάποια πράγματα, είτε αρνητικά είτε όμως και θετικά. Αυτό αφορά και σε επαγγελματικές σχέσεις.

Λέων

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν επηρεάζει τόσο πολύ στην προσωπική σας ζωή, εκτός αν δουλεύετε μαζί με το ταίρι σας. Οπότε σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να μη δώσετε δικαιώματα στον χώρο της δουλειάς σας. Προσέξετε επίσης, αν εργάζεστε σε ένα νέο σχετικά επαγγελματικό περιβάλλον, ποιον εμπιστεύεστε και του λέτε μυστικά ή και κουτσομπολιά για άλλους για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Ζητήματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μην δοκιμάζετε δίαιτες, συμπληρώματα ή φάρμακα επειδή σε άλλους κάνουν δουλειά χωρίς να συμβουλεύετε πρώτα τον γιατρό σας. Και μην επηρεάζεστε από αυτά που διαβάζετε στο διαδίκτυο. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη προσέξτε στις επαφές σας με συνεργάτες κυρίως, αν έχετε διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις για τα πράγματα.

Παρθένος
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αφορά την ερωτική σας ζωή κυρίως, αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και τον τομέα των οικονομικών. Και στους δυο αυτούς τομείς θα σας συμβούλευα να μην πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αν είστε καλλιτέχνες η όψη της Αφροδίτης με τον πλανήτη της έμπνευσης και της φαντασίας, τον Ποσειδώνα, μπορεί να λειτουργήσει σαν τη μούσα σας! Εκφραστείτε, δημιουργήστε και γενικώς χαρείτε τα χόμπι σας ή τη δουλειά σας. Επειδή νωρίτερα η Σελήνη συγκρούεται με την Αφροδίτη, η όψη αυτή μπορεί να συνδέεται με απογοήτευση από κάποια σχέση, αλλά εδώ είναι που πρέπει να αναρωτηθείτε αν πραγματικά αυτή η σχέση ήταν τόσο σημαντική ή αυτό που απογοητεύθηκε ήταν ο εγωισμός σας! Προσοχή ιδιαίτερη και στα οικονομικά σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δίνοντας μια πιο κοινωνική διάσταση στη μέρα σας και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε σχέδια και όνειρα για ένα ιδανικό σπίτι ή απλώς μπορεί να επιθυμείτε να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερες ώρες. Μπορεί να σκέφτεστε να αλλάξετε τα χρώματα σε κάποια δωμάτια, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων ή ακόμη να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές που θα αλλάξουν το διάκοσμο και θα απολαμβάνετε τον χώρο σας περισσότερο. Από την άλλη, μπορεί να σκέφτεστε να συζήσετε με τον σύντροφο σας και τώρα να είστε σε διαδικασία να ψάχνετε για σπίτι ή να το προετοιμάζετε. Γενικότερα θέματα που αφορούν τον χώρο του σπιτιού, αλλά πιθανώς και κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Ζυγό και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας κυρίως στον χώρο της δουλειάς σας. Άλλοι μπορεί να θέλετε να δημοσιεύσετε κάτι που γράψατε ή μια όμορφη φωτογραφία που πήρατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τη μοιραστείτε με τους ακολούθους σας. Από την άλλη, καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει τον οίκο της επικοινωνίας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, είναι πιθανόν να νιώθετε μπερδεμένοι με κάποια μηνύματα που λαμβάνετε στον χώρο εργασίας και να μην ξέρετε τι είναι αλήθεια ή ψέμα ή τέλος πάντων τι να πιστέψετε. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζεστε. Αφήστε τα σημαντικά για μια άλλη μέρα και κοιτάξτε να απολαύσετε μια μέρα με τις αισθήσεις σας κι όχι τόσο πολύ με το μυαλό!

Τοξότης

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, ειδικά αν η κύρια όψη της ημέρας εμπλέκει τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρατήστε μικρό καλάθι προσδοκιών κι αφήστε τον χρόνο να δείξει πόσες από τις υποσχέσεις θα πραγματοποιήσει. Εννοείται μια μέρα σαν αυτή δεν πρέπει να ρισκάρετε χρήματα κι αν πρέπει να συμφωνήσετε σε κάποια δοσοληψία, όλα πρέπει να γίνουν γραπτώς και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν είστε μόνες-οι μην συμβιβαστείτε σε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει μόνο και μόνο για να μην νιώθετε μοναξιά.

Αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αν μη τι άλλο το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο όλο αυτό το διάστημα της επίσκεψής της, που κατά παρέκκλιση φέτος θα είναι μακρά αφού φτάνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι, δεν υπάρχει περίπτωση αν κυκλοφορήσετε λίγο να μην υπάρχει κάποιος-α που θα σας φλερτάρει. Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους, όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό, αλλά και στη δουλειά. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε είναι οι μεγάλες προσδοκίες. Βλέπετε, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα γίνεστε πιο επιρρεπείς στις εξιδανικεύσεις. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 10, 11, 12/1 ζήστε ένα ρομάντζο, αλλά μην βάζετε στο θρόνο της καρδιάς σας κάποιον αν δεν σας αποδείξει ότι το αξίζει 100%! Προσοχή σήμερα και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Υδροχόος

Με έμφαση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, με την Αφροδίτη να βρίσκεται εκεί και να σχηματίζει όψη εξαγώνου προς τον Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας, αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας ή μπορεί να νιώθετε περίεργα στον χώρο εργασίας σας με τους συναδέλφους και να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό που παίζει. Προσπαθήστε να μην ανακατευτείτε καθόλου. Αντιθέτως, κοιτάξτε να τελειώνετε τις υποχρεώσεις σας μια ώρα αρχύτερα και να αφιερώσετε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας και σε αυτούς που αγαπάτε.

Ιχθείς

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται απόψε κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της αμφιβολίας κι έτσι μπορεί σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση και να μην ξέρετε να διαβάσετε ακριβώς τα μηνύματα που σας στέλνει η άλλη πλευρά. Είναι φιλία ή είναι έρωτας; Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει προς τα πού κλίνει η ζυγαριά, γι’ αυτό μην βασανίζεστε με ερωτήματα. Απολαύστε αυτό που έχετε. Από την άλλη, η σημερινή μέρα σας χαρίζει έμπνευση, έχετε περισσότερες δημιουργικές ιδέες και μπορείτε να απογειώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ σας χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας.

Πηγή: Asibiliou.gr

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι τεράστια προσοχή - Τις μέρες αυτές υπάρχει...

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την τιμητική σας, το σύμπαν έχει στρέψει την προσοχή του εξολοκλήρου επάνω σας!

Τις μέρες αυτές, σας πιέζουν αφόρητα, ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού και υπάρχει και ένας ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, που φέρνει τούμπα τα δεδομένα στο λεπτό! Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι...διαβάστε την συνέχεια εδώ!