Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη η σημερινή 10/1 ημέρα για 2 ζώδια - Οι τομείς που πρέπει να προσέξουν

Οι προβλέψεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Δύσκολη η σημερινή 10/1 ημέρα για 2 ζώδια - Οι τομείς που πρέπει να προσέξουν

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε για προβλήματα, που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα ζώδια στις επόμενες μέρες, αναλύοντας το ποιοι οφείλουν να προσέξουν τις παγίδες. Η δυσαρμονία Αφροδίτης και Δία φέρνει μέρα παρεξηγήσεων ή δυσαρεσκειών που μπορούν να αποφευχθούν, ενώ μίλησε και για το 2022.

Οι σημερινές προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, γιατί όλα εξαρτώνται από τη σωστή ή μη εκτίμηση των συνθηκών.

Ταύρος

Η μέρα και οι συμπτώσεις της, μπορεί να είναι ένας σταθμός για την γενική σας πρόοδο. Προσέξτε συναναστροφές, που ξέρετε ότι παρόλη την φιλικότητα που δείχνουν, έχουν ανταγωνιστικές διαθέσεις.

Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φροντίσετε σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά σας και θα ήταν παράλογο να χάσετε χρόνο σε ενέργειες και καταστάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.

Καρκίνος

Ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτούν επωφελή αν είστε αρκετά συνετοί ώστε να μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι καινούργιο που απλώς υπόσχεται πρόοδο και κέρδη.

Λέων

Αλλαγές σημαντικές θα υπάρξουν στην εργασία σας αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα ουσιαστικό καινούριο ξεκίνημα ή τουλάχιστον να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Παρθένος

Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και αποφύγετε πωλήσεις και δάνεια. Αρκετή ένταση επικρατεί για τους περισσότερους από εσάς στον αισθηματικό τομέα.

Ζυγός

Είναι εύκολο να αποσυμφορήσετε την ατμόσφαιρα γύρω σας με λίγη ψυχραιμία και πολλή αποφασιστικότητα. Βασικά, η αγωνία σας είναι αδικαιολόγητη και μεγαλώνει από τα σχετικά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα.

Σκορπιός

Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του εργασιακού και γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος σας και αποφασίστε για μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία, μετά από μεγάλη προσοχή και σκέψη για να μην μετανιώσετε αργότερα.

Τοξότης

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεστε σε μια υπερένταση, παρά το γεγονός ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα, τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Εξετάστε που οφείλεται το ανικανοποίητο που σας ταλαιπωρεί.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα είναι καλύτερη και με πιο στρωτά αποτέλεσμα σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε τα οικονομικά σας που βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να σκεφτείτε προνοητικά για το μέλλον. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που περνούν και αυτά μεταβατική περίοδο και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο γιατί το μόνο που μπορεί να σας προφυλάξει είναι η συντηρητική τακτική.

Υδροχόος

Δημιουργήστε από τώρα σίγουρα βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο όπως αγοροπωλησίες ή λανθασμένες επενδύσεις. Αποφύγετε πιέσεις από τις ευθύνες που θα αναλάβετε ή τους όρους που θα σας τεθούν.

Ιχθύες

Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε συνεπείς με τον εαυτό σας είναι να δοθείτε σε νέα σχέδια για την επαγγελματική σας πρόοδο, χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά που, τελευταία, βρίσκονται σε ασαφή κατάσταση.

Πηγή: Elle.gr

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι στις 15/01 και 16/01 θα... - Μεγάλη προσοχή το Σαββατοκύριακο

Ο Άρης από τον Τοξότη, μέρες τώρα έχει ξεκινήσει τις εντάσεις με τον Ποσειδώνα! Γερό τσακωμό θα ρίξουν στις 11/01, οπότε όσο να’ναι είμαστε ήδη κάπως, όλα στα κόκκινα, το χάος, μας καλημερίζει και μας καληνυχτίζει με πολύ μεγάλη αγάπη! Φανταζόμαστε δράκους από το πουθενά! Και αντιδρούμε κάπως ανάλογα!

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, καλό είναι να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, να μη πιστέψουμε στα παράξενα που θα ακούσουμε, να φιλτράρουμε τα γεγονότα και τις πληροφορίες, γιατί τα φαινόμενα απατούν! Ο Ποσειδώνας θυμώνει πάρα πολύ με τον Άρη και φτιάχνει παγίδες για όλους μας! Ακόμα ένα τεστ, με ένα τέλος πολύ άγνωστο!

Δείτε τι θα συμβεί σε Ταύρους, Παρθένου και Αιγόκερους εδώ.