Με ηρεμία και γαλήνη θα κυλήσει η σημερινή 28/1 μέρα για μερικά ζώδια - Ευχάριστα νέα από την Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με ηρεμία και γαλήνη θα κυλήσει η σημερινή 28/1 μέρα για μερικά ζώδια - Ευχάριστα νέα από την Λίτσα Πατέρα

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου 28/1 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ και ποιο είναι το πιο ευνοϊκό ζώδιο του Φεβρουαρίου).

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 28/1

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εξελίξεις, σε πρακτικό επίπεδο. Είστε όμως αντιδραστικοί σε ότι σας κρατάει και σας δεσμεύει χωρίς την θέλησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι εξαιρετική για να βάλετε θεμέλια που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιηθούν. Είστε αποφασισμένοι να παλέψετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί εδώ και κάποιες μέρες, μπορεί τελικά να έχει μια πολύ καλή εξέλιξη. Είναι μέρα που σας καλεί σε πράξεις, με ρεαλισμό και σύστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης, δικής σας κυβερνήτη, στο φιλικό για σας ζώδιο του Ταύρου σήμερα, δείχνει μια στήριξη από φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή είναι μια μέρα που σας καλή να προβείτε σε πράξεις. Η πολύ θεωρία χωρίς αντίκρισμα σας έχει κουράσει, και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στους κερδισμένους της ημέρας θα μπορούσατε να θεωρήσετε τον εαυτό σας για σήμερα, αρκεί να είστε ρεαλιστές και να μείνετε μακριά από χίμαιρες και αυταπάτες.

ΖΥΓΟΣ

Επουλώστε τραύματα και πληγές, ενώ παράλληλα στείλτε μηνύματα, κάντε τηλεφωνήματα και θα εκπλαγείτε από την θετική ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως έχουν οι άλλοι τον πρώτο λόγο σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή καθώς ακόμα κι αν δυσκολεύεστε, ευκαιρίες υπάρχουν και σας περιμένουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σας μπορεί να προχωρήσει και να έχει θετικές εξελίξεις, ενώ παρότι μπορεί να κοπιάζετε σε θέματα καριέρας, τελικά θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα δημιουργικό σας σχέδιο, μια έμπνευση, μπορεί σήμερα να πάρει σάρκα και οστά. Μια αρκετά καλή μέρα για σας, που σας καλεί να αναλάβετε δράση στους τομείς που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή επαφή με τις ρίζες σας μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες, και πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες που μπορεί να έχετε δίνουν λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να επιστρατεύσετε την ενόραση και την διορατικότητά σας για να βρείτε λύσεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 28/1
instagram / litsapatera