Οι διάσημες που άλλαξαν ριζικά το χρώμα των μαλλιών τους- Δείτε ποιες είπαν όχι στο φυσικό ξανθό τους

Οι διάσημες που άλλαξαν ριζικά το χρώμα των μαλλιών τους- Δείτε ποιες είπαν όχι στο φυσικό ξανθό τους

Τις έχουμε συνηθίσει ως καστανές, μελαχρινές ή κοκκινομάλες κι έτσι έχουν καταγραφεί στο μυαλό μας. Δε μπορούμε καν να τις φανταστούμε με άλλο χρώμα μαλλιων, πόσο μάλλον το ξανθό. Και μπορεί άλλες να ζήλευαν το φυσικό τους χρώμα αυτές όμως οι φυσικές ξανθιές προτιμούν να τα βάφουν!


Μπορεί η Σοφία Βεργκάρα να είναι γνωστή για το γυμνασμένο της σώμα (που ειναι αξιοζήλευτο κι αληθινό) και τα όμορφα καστανά μαλλιά της στην πραγματικότητα όμως η ίδια είναι ξανθιά! Όπως το διαβάζεις βαμμένο το έχει η Βεργκάρα το μαλλί.


Actress Sofia Vergara arrives to attend the 2013 Council of Fashion Designers of America (CFDA) awards in New York June 3, 2013.  REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: FASHION ENTERTAINMENT PROFILE)

Η αλλαγή της Έμα Στόουν έγινε χάρη στον σκηνοθέτη Τζουν Απατοου που της ζήτησε ν΄αλλάξει το μαλλί για ένα ρόλο. Στην Οντισιόν για το Superbad η ίδια εμφανίστηκε καστανή αλλά ο σκηνοθέτης το πήγε ένα βήμα ακόμη πιο πέρα ζητώντας της να το κάνει "κόκκινο".

attends the 87th Annual Academy Awards Nominee Luncheon at The Beverly Hilton Hotel on February 2, 2015 in Beverly Hills, California.

Τη γνωρίσαμε ως μια σαγηνευτική μελαγχρινή αλλά το κορίτσι του Twilight είναι στην πραγματικότητα μια γλυκιά ξανθούλα.

te


Και η Κέιτι Πέρι είναι φυσική ξανθιά όσο κι αν σου κάνει εντύπωση μιας και την έχεις συνδέσει με το dark ύφος και το κορακί μαλλί. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια το ξανθό δεν της ταίριαζε στο χαρακτήρα (θυμήσου πως είναι γνήσια Σκορπίος) κι έτσι αποφάσισε να το αλλάξει ήδη από την εφηβεία.


pe


Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Ολίβια Γουάιλντ νιώθει καστανή κι ας είναι φυσική ξανθιά στην πραγματικότητα.


ol


Παρότι είναι φυσική ξανθιά η Έιμι Άνταμς δηλώνει πως το κόκκινο είναι η υπογραφή της και ταιριάζει με την προσωπικότητά της ενώ οι ρόλοι άρχισαν να έρχονται ο ένας μετά τον άλλο μετά την αλλαγή του χρώματος από ξανθό σε κόκκινο.


MILAN, ITALY - SEPTEMBER 18:  Amy Adams attends the Max Mara show during the Milan Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2015 on September 18, 2014 in Milan, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Βάλαμε «νυστέρι» στις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood! Δείτε πώς θα ήταν αν είχαν κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Τζένης Καρέζη που προκαλούν συγκίνηση- Σπάνιο ντοκουμέντο

Δε θα πιστεύετε ποιοί ηθοποιοί ξεκίνησαν την καριέρα τους από ερωτικές ταινίες! Δείτε πού πρωταγωνίστησαν

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Για πρώτη φορά! Η Μίνα Αρναούτη μας δείχνει τα τραυματισμένα πόδια της!

Ξεσπάθωσε η Στικούδη για την κόντρα με την Φουρέιρα: «Εκείνη όταν τραγουδάει…»

Τα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου μετά την ανακοίνωση του «Ε».