Αγωνία για το πώς να ντυθείς στο πρώτο ραντεβού; Δες τι σου προτείνουμε! (PHOTOS)

Αγωνία για το πώς να ντυθείς στο πρώτο ραντεβού; Δες τι σου προτείνουμε! (PHOTOS)

Το άγχος και η αγωνία μέχρι να βρεις το κατάλληλο ρούχο για το πρώτο ραντεβού που να του τραβήξει το ενδιαφέρον και ταυτόχρονα να σου αρέσει είναι μία διαδικασία που συνήθως σου τρώει πολύ χρόνο.


Αν ψάχνεις κάτι που να είναι sexy και ταυτόχρονα chic εμείς σου έχουμε τις κατάλληλες επιλογές.


1.Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα. Πρόσεξε όμως να μην είναι πολύ κοντό και γενικά προκλητικό αφού το πρώτο ραντεβού πρέπει να έχει μία δόση μυστηρίου. Προτίμησε το φόρεμά σου να είναι σε ίσια γραμμή. Αν επιλέξεις μονόχρωμο, το classic black dress είναι κατάλληλο για μία βραδινή έξοδο ενώ ένα φόρεμα με prints θα δώσει μία πιο girly νότα στην εμφάνισή σου.


2.Κάνε τη διαφορά με μία ολόσωμη φόρμα. Η ολόσωμη φόρμα είναι το κατάλληλο ρούχο αν θέλεις να είσαι sexy και πάνω απ” όλα classy και chic. Συνδύασέ τη με αξεσουάρ όπως ένα χρυσό κολιέ ή κρεμαστά σκουλαρίκια.


3.Κέρδισέ τον με μία printed φούστα. Οι φούστες είναι πολύ της μόδας αυτή τη σεζόν. Είτε είναι skater είτε pencil ή φούστα σε ίσια γραμμή το μόνο σίγουρο είναι πως μία φούστα με prints θα κεντρίσει το βλέμμα του και θα σου επιτρέψει να του αποκαλύψεις όσα θέλεις εσύ!


4.To στενό παντελόνι είναι μία καλή επιλογή. Αν πάνω απ' όλα θέλεις να νιώθεις άνετη τότε συνδύασε το αγαπημένο σου παντελόνι, δηλαδή αυτό που αναδεικνύει καλύτερα το σώμα σου, με ένα πουκάμισο και φυσικά τις ψηλοτάκουνες γόβες σου!


[gallery type="rectangular" ids="18859,18860,18861,18862,18863,18864,18866,18867,18870,18868"]