Η Σίσσυ Χρηστίδου, εκτός του ότι είναι μία από τις πιο λαμπερές και ταλαντούχες παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, είναι και μία από τις πιο στοργικές μαμάδες, με όλη την έννοια της λέξης, καθώς πάνω από τα παιδιά της δεν μπαίνει κανείς και τίποτα, ενώ όποτε μιλάει για αυτά το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία, ενώ συχνά μοιράζεται στιγμές μαζί τους με λόγια που συγκινούν και μιλούν στην καρδιά.

Την Δευτέρα 29/8, η παρουσιάστρια έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον γιο της, τον Μιχαήλ Άγγελο, ο οποίος έχει γενέθλια, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να του ευχηθεί με λίγα λόγια αγάπης…

Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου για τον γιο της

«Η μαγική μέρα που γεννήθηκες και γέμισες με λευκόχρυσο φως τη ζωή μου.. Και από ποτέ σε φωνάζω «ηλιαχτίδα» μου.. και πάντα θα ´σαι.. Πως να φυλάξω μάτια μου το φως αυτό.. πόσες ασπίδες γύρω να προτάξω.. Μόνη της η αγάπη μου είναι αρκετή..;

Πως να ημερέψω μέσα μου τη λέαινα μην βγει… Σ´αγαπώ με όση δύναμη το σώμα μου αντέχει και ελπίζω και εύχομαι μοναχή της να αρκεί, γύρω σου να τυλίγεται, τα πάντα να θωρεί… Χρόνια σου πολλά Μιχαήλ μου, Άγγελε μου.. Χρόνια πολλά, χρόνια γερά, χρόνια χαρούμενα..» έγραψε για τα γενέθλια του μικρού της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου από όταν ήταν έγκυος στον γιο της

Εσωτερική και εξωτερική φωτογραφία: Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη με τον γιο της παρουσιάστριας και του Θοδωρή Μαραντίνη

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

undefined

undefined