"Καρφί" της Μάρας Μεϊμαρίδη στην κριτική του J2US - «Και η Μαρία Κάλλας να πάει θα της πουν...»

Δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο J2US και δε δίστασε να ρίξει και ένα μικρό καρφί στην κριτική επιτροπή του show.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα της Μάρας Μεϊμαρίδη με τους κριτές, μετά το μηδενικό της Μαρίας Μπακοδήμου δεν έχει τελειώσει.

Expand player

Οι δηλώσεις της Μάρας Μεϊμαρίδη για το J2US

«Ο κόσμος νομίζει ότι μετεμψυχώνεται ή μετενσαρκώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι σπάνιο να ξαναγίνεις άνθρωπος. Κάποια ενσάρκωσή μου ήταν χόρτο και υπήρχε η φόβος να απλώνω ρίζει.

Στην κριτική επιτροπή και η Μαρία Κάλλας να έρθει θα της πουν” μαντάμ, κι εσείς πολύ τσιρίζετε», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

"Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα" - "Κόλαφος" η Μάρα Μεϊμαρίδη

Λίγο μετά τέλος του live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (6/11), η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η ίδια μέσα σε όλα απάντησε και για τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ για τον ίδιο μίλησε και πριν μερικές μέρες.

«Εγώ δεν αισθάνομαι εδώ ότι διαγωνίζομαι. Είναι η παρουσία μου εδώ και δεν δίνω καμία σημασία αν διαγωνίζομαι ή όχι. Όσο με θέλει ο κόσμος θα καθίσω, όταν πάψει να με ψηφίζει θα αποχωρίσω. Αλλά θα το έχω ευχαριστηθεί».

Για τον Σταμάτη Φασουλή: «Δεν ξεχνάς την περσόνα που σε κάνει πλούσιο. Εγώ τον λατρεύω τον Φασουλή και νομίζω ότι είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ο Φασουλής έχει βγάλει πολλά λεφτά από μένα. Δεν ξεχνιούνται αυτά, ούτε οι περσόνες, ούτε τα λεφτά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε η Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η επιτροπή του J2US θέλει να με διώξει»

Ξέσπασε η Μεϊμαρίδη κατά της Μπακοδήμου - «Θίγεις τη γενιά μου, τους γονείς μου»