Έτσι θα κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο!

Αυτά είναι τα μυστικά!

Έτσι θα κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει περισσότερο!

Το άρωμα είναι το πιο σημαντικό πράγματα που κάνουμε πριν βγούμε από το σπίτι μας!

Προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα σε εμάς και τους γύρω μας και μπορεί να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και σίγουρα μπορείς να τραβήξεις την προσοχή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βάλε ντομάτα στο πρόσωπο σου και θα μας θυμηθείς! Η μάσκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που κάνει θραύση!

Τι γίνεται όμως αν το άρωμα που σου αρέσει μετά από λίγες ώρες φεύγει; Σου βρήκαμε τις λύσεις για να διαρκέσει περισσότερο!

1 Βαζελίνη

Για να είστε σίγουρες ότι το άρωμά σας δεν θα εξατμιστεί αμέσως, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη βαζελίνη πριν την εφαρμογή του στα σημεία των παλμών, δηλαδή τα σημεία που εφαμόζουμε το άρωμά μας. Αυτό θα το αποτρέψει από το να εξατμιστεί αμέσως και έτσι θα διαρκέσει περισσότερη ώρα.

Δείτε ακόμη: 5 έξυπνα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα και μαλλιά!

2.Αποθηκεύστε τα αρώματά σας σωστά

Αν συνηθίζετε να αποθηκεύετε τα αρώματά σας στο ντουλαπάκι του μπάνιου τότε κάνετε μεγάλο λάθος, αφού η ζέστη και η υγρασία κάνουν τα έλαια που περιέχει να εξατμίζονται. Αποθηκεύστε τα αρώματά σας σε σκιερό και δροσερό μέρος, μέσα στην αρχική τους συσκευασία όταν δεν τα χρησιμοποιείτε για αρκετό καιρό ώστε να μην έρχεται σε επαφή με την υγρασία και το φως του ήλιο τα οποία τα κάνουν να εξατμίζονται γρηγορότερα.

Δείτε ακόμη: Σπιτική συνταγή για τέλεια απολέπιση προσώπου!

3.Ενυδατωθείτε

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι ιδανικό για την εφαρμογή αρώματος. Μετά το ντους σας, εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα σώματος και ψεκαστείτε με το άρωμά σας όσο η επιδερμίδα σας είναι ελαφρώς νωπή ακόμη. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει καλά πριν φορέσετε τα ρούχα σας ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να ψεκάσετε και τα ρούχα σας με το άρωμα, ώστε να παραμείνει πάνω σας όλη την ημέρα.