Φτιάξε τον μεταβολισμό σου με αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι

Θα σου αλλάξει τη ζωή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φτιάξε τον μεταβολισμό σου με αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι

Το νερό με λεμόνι είναι γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες του στο αδυνάτισμα και την αύξηση του μεταβολισμού. Οπότε αν θέλεις να φτιάξεις τον οργανισμό σου θα πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το υπέροχο σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και σπόρους τσία.

Γνωρίζατε όμως, ότι προσθέτοντας σπόρους chia, θα αποτοξινώσετε και θα καθαρίσετε πιο εύκολα τον οργανισμό σας, μειώνοντας γρηγορότερα τα κιλά σας;

Οι σπόροι chia, προσφέρουν σταθερή θρεπτική αξία επειδή περιέχουν ωφέλιμες διαιτητικές ίνες και τα υγιεινά για την καρδιά, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη βελτίωση της υγείας των εντέρων.

ρόφημα με λεμόνι για αδυνάτισμα

Σύμφωνα με το άρθρο του Πανεπιστημίου Harvard σχετικά με τους σπόρους chia, στα οφέλη τους περιλαμβάνονται η μείωση της όρεξης και του βάρους, η μείωση των τριγλυκεριδίων και η βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη τύπου 2.

Θα ετοιμάσετε αυτό το εύκολο ρόφημα με λεμόνι για τον μεταβολισμό σας με:

Υλικά:

  • 1 ποτήρι νερό
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • 1 γεμάτο κουτάλι τσαγιού σπόρους chia *

Εκτέλεση:

  • Ανακατέψτε τα συστατικά, αφήστε το να μείνει για 10 λεπτά ώστε να ενωθούν οι ιδιότητες των τροφών και πιείτε το.
  • Το ρόφημα αυτό, είναι επίσης μια πολύ υγιεινή πρόταση για το πρωί και μπορείτε να το πιείτε ζεστό ή κρύο.

Βέβαια, αυτό το ρόφημα που θα σε κάνει να χάσεις κιλά είναι αυτό το υπέροχο ρόφημα με κανέλα και κολοκύθα. Δες εδώ πώς θα το φτιάξεις.

Το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλιά

Θέλετε να εξαφανίσετε όλο το λίπος από την κοιλιά που σας... βασανίζει; Αυτό το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι, θα σας βοηθήσει για να πείτε μια και καλή «αντίο».

Εδώ και αρκετά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται για τα θρεπτικά και υγιεινά οφέλη που διαθέτει. Έχει μεταξύ άλλων, αποδειχθεί πως συμβάλλει στην εξάλειψη των τοξινών και των άχρηστων ουσιών από το σώμα, γεγονός που βοηθά όχι μόνο στο αδυνάτισμα αλλά προστατεύει και το σώμα από πολλές ασθένειες και νοσήματα.

Από την άλλη λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς λιποδιαλύτες ενώ παράλληλα βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και βοηθά στη μείωση των τοξινών· διαθέτει ιδιότητες που κάθε άνθρωπος με προβλήματα βάρους θα ήθελε να αξιοποιήσει.

Έτσι θα φτιάξετε το σούπερ ρόφημα με σκόρδο και λεμόνι για να εξαφανίσετε το λίπος από την κοιλία

Υλικά

  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • 2 λεμόνια
  • 1 1/2 λίτρο νερό

Προετοιμασία

  • Σε ένα πυρίμαχο μπολ αρχίζετε να βράζετε το νερό. Ενώ το νερό ζεσταίνεται, ξεφλουδίζετε τις σκελίδες από το κεφάλι σκόρδου και προσθέτετε το νερό.
  • Πλένετε τα λεμόνια σας. Τα κόβετε στα τέσσερα και δεν αφαιρείτε τη φλούδα τους. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτετε τα λεμόνια και το σκόρδο.
  • Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
  • Στραγγίζετε το μείγμα και το αφήνετε να κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Αυτό το ρόφημα μπορείτε να το απολαμβάνετε καθημερινά.

Επίσης, με αυτό εδώ το σπιτικό ρόφημα μπορείς να έχεις ενέργεια όλη μέρα! Καλό είναι να το πίνεις το πρωί