H Αθηνά Οικονομάκου στο «Power Talks» στο Παρίσι στηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών!

Δες τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχε

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
H Αθηνά Οικονομάκου στο «Power Talks» στο Παρίσι στηρίζει την ενδυνάμωση των γυναικών!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια, Αθηνά Oικονομάκου, συμμετείχε στο Global event «Power Talks» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από την Kerastase. (δες εδώ και το chic & classic beauty look της ηθοποιού και παρουσιάστριας και πως να το πετύχεις σε 4 απλά βήματα)

Στο πλαίσιο του event, η κούκλα influencer παρακολούθησε τις ομιλίες του «Power Talks» ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ομιλήτριες και ambassadors της μάρκας από διάφορες χώρες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συζητήσουν για θέματα που αφορούν στην ενδυνάμωση των γυναικών.

Η Αθηνά Οικονομάκου στο "Power Talks" στο Παρίσι στηρίζει τη γυναικεία ενδυνάμωση

Η συνάντηση για την ενδυνάμωση των γυναικών, «Power Talks», περιελάμβανε μια εκδήλωση που έγινε στο Palais de Tokyo με συζητήσεις με τις: Emily Ratajkowski, Enonee Davis, Rupi Kaur, Amelia Dimoldenberg, Stefani Sword-Williams και την Gaelle Drevet αλλά και μια έκθεση τέχνης της Sara Shakeel.

αθηνά_οικονομάκου_powertalks

Εκεί, η Αθηνά Oικονομάκου είχε την ευκαιρία να μάθει πρώτη τα νέα της μάρκας αλλά και δύο σημαντικές νέες καινοτομίες: τη νέα σειρά περιποίησης που θα λανσαριστεί το νέο έτος και το νέο διαγνωστικό εργαλείο K-SCAN, το οποίο και η ίδια δοκίμασε κάνοντας της διάγνωση στο τριχωτό ένας Kérastase PRO Expert. Tο “Power Talks” ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό πάρτι στο Bonnie club στο οποίο η Αθηνά Oικονομάκου έκλεψε τα βλέμματα με την μοναδική της εμφάνιση!

Λίγα λόγια για το «Power Talks»

Το 2023, η Kérastase λάνσαρε το συγκεκριμένο πρόγραμμα: ένα πρόγραμμα τριών πυλώνων, το οποίο σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις νεαρές γυναίκες να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να αναπτύξουν δεξιότητες αυτοπροβολής, να αξιοποιήσουν χρήσιμα δίκτυα, και να στηρίξουν άλλες γυναίκες στο περιβάλλον τους.

Η πρωτοβουλία της θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη τοπικών προγραμμάτων γυναικείας καθοδήγησης μέσω συνεργασιών με ΜΚΟ (όπως το Step Up στις ΗΠΑ) υιοθετώντας την προσέγγιση της «άμεσης καθοδήγησης» (flash mentorship), με βάση την ιδέα ότι μια δυνατή συζήτηση μπορεί να έχει βαθύ και μακροχρόνιο αντίκτυπο. Αυτή η μορφή καθοδήγησης θα επιτρέψει τόσο στις καθοδηγήτριες όσο και στις καθοδηγούμενες να εξοικειωθούν πιο γρήγορα με τις εμπειρίες που χτίζουν αυτοπεποίθηση.