BAFTA Awards 2024: H Lily Collins με glam beauty look κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!

Με αυτό το ρετρό μακιγιάζ και χτένισμα ξεχώρισε στη φετινή απονομή!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Stephane Cardinale/ Getty Images/Ideal Image
Credit photo: Stephane Cardinale/ Getty Images/Ideal Image

Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, έτσι και φέτος τα BAFTA Awards 2024-που από πολλούς θεωρούνται και ως προάγγελος των Όσκαρ- πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο στο Southbank Centre’s Royal Festival Hall με κεντρικό παρουσιαστή τον David Tennant. Εκεί έδωσαν το παρών τους πολλές σταρ, που έκαναν πραγματικά αίσθηση με τις εμφανίσεις τους. Μια από αυτά ήταν και η ηθοποιός, Lily Collins, η οποία υιοθέτησε ένα vintage look που θύμιζε παλιό καλό Χόλιγουντ.

H πρωταγωνίστρια του «Emily In Paris», Lily Collins, έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τα φετινά Βρετανικά βραβεία BAFTA, φορώντας μια υπέροχη μάξι δημιουργία, την οποία συμπλήρωσε μοναδικά με ένα ρετρό μακιγιάζ και χτένισμα που πραγματικά έκλεψαν τις εντυπώσεις πάνω στο κόκκινο χαλί. (δες και τη Selena Gomez με κραγιόν έμπνευση πάνω στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy 2024)

Δες περισσότερα για το glam beauty look της Lily Collins στα BAFTA Awards 2024

Και ενώ όλες μας περιμένουμε τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Emily In Paris», η πρωταγωνίστριά της, Emily Collins, έκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα για να βρεθεί στα φετινά βρετανικά βραβεία, που για πολλούς θεωρούνται και ως τα βρετανικά Όσκαρ.

lilycollins_bafta
Credit photo: Karwai Tang/ Getty Images/ Ideal Image

Η πανέμορφη ηθοποιός, περπάτησε στο κόκκινο χαλί της φετινής απονομής των βραβείων BAFTA φορώντας μια εντυπωσιακή μάξι δημιουργία Tamara Ralph couture, την οποία συμπλήρωσε μοναδικά με κοσμήματα Cartier. Ειδικότερα, η έξωμη δημιουργία που επέλεξε τόνιζε μοναδικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ ακόμη αναδείκνυε υπέροχα τα κοσμήματα του πολυτελούς Οίκου.

Όσο για το beauty look της...πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό είχε το σκούρο μπορντό κραγιόν της, το οποίο συνδύασε με δαμασκηνί και ασημένιες σκιές για τα βλέφαρα. Φυσικά για να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Βρετανίδα ηθοποιός φρόντισε να «χτίσει» μια πολύ βάση που τόνιζε την αλαβάστρινη επιδερμίδα της.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά της, προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω υιοθετώντας ένα vintage wavy χτένισμα, που ταίριαζε γάντι με τη εντυπωσιακή δημιουργία που επίλεξε να φορέσει, ενώ ακόμη αναδείκνυε και τα κοσμήματά της.