Βρήκαμε τα 5 καλύτερα & πιο οικονομικά εργαλεία μακιγιάζ που χρειάζεσαι για ένα ολοκληρωμένο makeup look!

Δες ποια είναι & πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ακόμη και εάν δεν είσαι ιδιαίτερα επιδέξια με το μακιγιάζ σου ή δεν βάφεσαι σε καθημερινή βάση τα κατάλληλα εργαλεία για να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου makeup look είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα, ενώ δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από το μπουντουάρ ή και το νεσεσέρ σου. (δες και το παράξενο κόλπο που θα σε κάνει να ξανασκεφτείς τον τρόπο που απλώνεις το κραγιόν σου)

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χρειάζεσαι κάποια βασικά beauty gadget για το makeup look σου που θα κάνουν την εφαρμογή ακόμη και του πιο απαιτητικού μακιγιάζ κυριολεκτικά παιχνιδάκι! Εμείς ανακαλύψαμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά στην κατηγορία τους. Πάρε μια μικρή γεύση!

Δες τα 4+1 top & οικονομικά εργαλεία μακιγιάζ που θα χρειαστείς για ένα total beauty look!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 καλύτερα εργαλεία μακιγιάζ που χρειάζεσαι οπωσδήποτε να έχεις στο μπουντουάρ σου για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ πρωί και βράδυ.

πινέλα μακιγιάζ
Unsplash

Σφουγγαράκι για την εφαρμογή του makeup, Makeup And Baking Sponge, Essence, €3,03

Ο εργονομικός του σχεδιασμός είναι ιδανικός για να απλώσεις με ακρίβεια το υγρό makeup πάνω στην επιδερμίδα σου ή να κάνεις blending με το concealer σου.

σφουγγαράκι μακιγιάζ essence

Πινέλο για την εφαρμογή πούδρας & ρουζ, Powder Brush Bamboo Handle, Seventeen, €14,80

Ένα eco-friendly πινέλο με λαβή από μπαμπού FSC® και vegan συνθετικές τρίχες, για την ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή της πούδρας ή και του ρουζ!

πινέλο πούδρας seventeen

Ψαλίδι βλεφαρίδων, Eyelash Curler, Catrice, €4,69

Η λεπτομερής σχεδίασή σου θα αγκαλιάσει ακόμη και τις πιο μικρές ή κοντές βλεφαρίδες σου χαρίζοντας την επιθυμητή καμπυλότητα.

ψαλίδι βλεφαρίδων catrice

Πινέλο για blending, Blending Brush No 122, Mon Rêve, €3,90

To πρακτικό αυτό πινέλο θα σε βοηθήσει να κάνεις την τέλεια ανάμειξη χρωμάτων. Με τη βοήθειά του μπορείς να εφαρμόσεις τη σκιά στο κινητό βλέφαρο και στην εξωτερική γωνία των ματιών αλλά και να ντεγκραντάρεις εύκολα τις σκιές στις κόγχες των βλεφάρων.

πινέλο σκιάς mon reve

Ξύστρα μολυβιών, Radiant professional makeup, €4,50

Ενδείκνυται ακόμη για τα μαλακά, αδιάβροχα μολύβια ματιών και χειλιών, ενώ η συσκευασία της συγκεντρώνει τα υπολείμματα του μολυβιού.

ξύστρα μολυβιού radiant