Το αγαπημένο μακιγιάζ της Τζένης Μελιτά

Think pink

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram/@melitajenny
Instagram/@melitajenny

Η γλυκιά παρουσιάστρια του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», Τζένη Μελιτά, έχει μια υπέροχη επιδερμίδα, την οποία φροντίζει να μην επιβαρύνει με έντονο μακιγιάζ. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, εντός πλατό, επίλεξε ένα makeup look με ένταση στο βλέμμα σε ροζ τόνους, ενώ για το χτένισμά της προτίμησε ένα σικάτο sleek εφέ με χωρίστρα στο πλάι. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

How to:

melitajenny
Instagram/@melitajenny

Θωράκισε την επιδερμίδα σου με μια αντηλιακή κρέμα προσώπου και μετά άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup. Μόλις απορροφηθεί καλά από το δέρμα σου τόνισε τα πάνω βλέφαρα με ένα μαύρο μολύβι και εφάρμοσε μια ροζ σκιά σε όλο το καπάκι συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Για να δώσεις μια όψη υγείας στα ζυγωματικά σου άπλωσε με ένα πινέλο στο κέντρο τους λίγο ρουζ σε ροζ-ροδακινί απόχρωση, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό κραγιόν σε ροζ τόνο. Σε ό,τι αφορά στο hair-look σου ίσιωσε τα μαλλιά σου δημιουργώντας μια ελαφριά κλίση προς τα έξω και μετά κάνε μια χωρίστρα στο πλάι. Για τέλειο κράτημα και διάρκεια ψέκασε με ένα δυνατό σπρέι μαλλιών.

Tip: Εάν έχεις θαμπό και ταλαιπωρημένο βλέμμα χρησιμοποίησε ειδικά επιθέματα ματιών, τα οποία θα το ξεκουράσουν και θα το φωτίσουν αναδεικνύοντας το μακιγιάζ σου.