«Όπλα» για τέλειες αναλογίες: 5+1 συμπληρώματα διατροφής για κορμί χωρίς ψεγάδι!

Δες ποιά είναι και που θα τα βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: MIranda Kerr
Instagram: MIranda Kerr

Το μυστικό για να χάσεις βάρος και να αυξήσεις τις καύσεις του μεταβολισμού σου αποβάλλοντας τις περιττές τοξίνες κρύβεται στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή ακολουθώντας μερικές απλές αλλά βασικές συμβουλές. Μάλιστα, εάν την ενισχύσεις με το κατάλληλο συμπλήρωμα, που θα σου συστήσει ο γιατρός σου, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο ορατό και άμεσο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν-σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και συστηματική άσκηση- και να ανακτήσεις ξανά τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. (δες και γιατί το πυρίτιο είναι το πιο πολύτιμο «συστατικό» για υγιές δέρμα, λαμπερά μαλλιά & δυνατά νύχια)

Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής θα γίνουν τα «όπλα» σου για τέλειες αναλογίες

Διατροφικά tips για σιλουέτα χωρίς ψεγάδι

  • Πες αντίο στο πρόχειρο φαγητό.
    Σίγουρα το χαλαρό πρόγραμμα των διακοπών μπορεί να σε οδήγησαν σε εύκολες και γρήγορες επιλογές έτοιμων γευμάτων αυτό όμως είναι κάτι που δεν πρέπει να συνεχίσεις! Ξεκίνα λοιπόν να προετοιμάζεις μόνη σου το καθημερινό σου γεύμα για να έχεις και μια καλύτερη αίσθηση του τι τρως αλλά και το πότε το τρως.
  • Κάνε μικρά & συχνά γεύματα.
    Φρόντισε να τρως τουλάχιστον 4-5 γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξεκίνα με ένα πλούσιο πρωινό, που θα σε γεμίσει ενέργεια και ενδιάμεσα από το γεύμα και το δείπνο σου απόλαυσε έξυπνα σνακ από όλες τις ομάδες τροφίμων.
  • Περιόρισε τα «κακά» λιπαρά
    Τηγανητά, γλυκά, σως, γαλακτοκομικά και βούτυρα καλό είναι να αποφεύγονται γιατί προσθέτουν παραπανίσιες θερμίδες στη διατροφή σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να επιλέγεις γαλακτομικά με χαμηλά λιπαρά, ενώ για το μαγείρεμα να προτιμάς το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.
  • Προτίμησε φρούτα & λαχανικά.
    Βάλε στην διατροφή σου φρούτα και λαχανικά εποχής, που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε θερμίδες είτε για να συνοδεύουν τα γεύματά σου είτε ως ενδιάμεσα γεύματα.
  • Μείωσε τη ζάχαρη & τα αναψυκτικά.
    Απόφυγε την κατανάλωση γλυκών και αναψυκτικών. Εναλλακτικά μπορείς να τα αντικαταστήσεις με γλυκίσματα και αναψυκτικά με φυσικά γλυκαντικά. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις και την κατανάλωση αλκοόλ, που θα προσθέσουν έξτρα θερμίδες στο καθημερινό σου διατροφολόγιο.
  • Γίνε σούπερ δραστήρια!
    Αύξησε τις αθλητικές σου δραστηριότητες βάζοντας τη γυμναστική στη ζωή σου. Σημείωσε ότι ακόμη και 20 λεπτά την ημέρα μέτριας άσκησης είναι ιδανική για να διατηρείσαι σε τέλεια φόρμα.

Με δύναμη από τη φύση!

Με βασικό κριτήριο την υψηλή ποιότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα μέσα από φυσικά συστατικά η MedMelon από το 2006 διαθέτει σε Ελλάδα και Κύπρο συμπληρώματα διατροφής από τις Καναδικές εταιρείες Flora και Innovite.

medmelon_company

Βασικά συστατικά των φυσικών αυτών προϊόντων είναι τα βοτανικά εκχυλίσματα, τα μη επεξεργασμένα φυτικά έλαια αλλά και τα τονωτικά, που έχουν ως στόχο την ευεξία και την καλή υγεία του οργανισμού. Μάλιστα στόχος της εταιρίας είναι η προτροπή στην υιοθέτηση μιας φυσικής και περισσότερο ολιστικής προσέγγιση της καθημερινότητας μέσα από νέες ευεργετικές για την υγεία συνήθειες.

Δες περισσότερα εδώ

Info