Το απόλυτο μυστικό για άμεση αποτοξίνωση: Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις detox στον εαυτό σου

Έτσι θα κρατηθείς σε φόρμα & θα διώξεις τις περιττές τοξίνες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη νέα χρονιά και μπεις για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα από μια μίνι αποτοξίνωση, η οποία θα αποβάλλει τις περιττές τοξίνες από τον οργανισμό σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρη από ποτέ.

Πως θα το πετύχεις αυτό; Ακολουθώντας ευλαβικά μια διατροφή πλούσια σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και άλλα πολύτιμα συστατικά και τροφές, που θα σου εξασφαλίσουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Σε όλα αυτά πρόσθεσε και το πολύτιμο Flor • Essence από τη MedMelon και αμέσως θα δεις ορατή διαφορά στο μεταβολισμό αλλά και στο σώμα σου.

Μυστικό για αποτοξίνωση! Δες πώς να κάνεις detox στον οργανισμό σου

Εμπλούτισε τη διατροφή σου με φρέσκια φρούτα και λαχανικά, που είναι χαμηλά σε θερμίδες και επίλεξε τρόφιμα ολικής άλεση που μειώνουν την απορρόφηση του λίπους και μεταβολίζουν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά. Ακόμη για να ενισχύσεις τα οφέλη που αποκομίζεις από την αποτοξίνωση βάλε στο καθημερινό διατροφικό σου πλάνο τα προβιοτικά που θα βρεις μεταξύ άλλων στο κεφίρ και στο βιολογικό γιαούρτι αλλά και τις τροφές που είναι πλούσιες σε καλά λιπαρά όπως οι ελιές, το αβοκάντο και οι ξηροί καρποί.

woman_detox
Unsplash

Και το πιο σημαντικό... Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το Flor • Essence από τη MedMelon, μια παραδοσιακή φυτική ήπια φόρμουλα που δημιουργήθηκε για να καθαρίζει το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, το Flor• Essence βοηθά τα όργανα να απομακρύνουν τις τοξίνες από όλες τις οδούς αποβολής, ενώ ακόμη προσφέρει πολύτιμα αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από την οξειδωτική βλάβη, η οποία προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

floressence_medemelon

Η πολύτιμη σύνθεσή του αποτελείται από 8 πιστοποιημένα βιολογικά «πικρά» βότανα: κολλιτσίδα, φτελιά, αγιάγκαθο, λάπαθο, νεροκάρδαμο, κόκκινο τριφύλλι, τουρκικό ραβέντι και φύκι Kelp, που περιέχουν φλαβονοειδή, βιταμίνες, μέταλλα, λιγνάνες, ιχνοστοιχεία κ.α. και συνδυάζουν ιδανικά ανοσοδιεγερτικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Τι κάνει

  • Αποβάλλει τοξίνες, βαρέα μέταλλα, ακτινοβολία, ορμόνες και χημικά των τροφών από τον οργανισμό σου.
  • Αποτοξινώνει ήπαρ, έντερο, νεφρά και δέρμα.
  • Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Ενισχύει το πεπτικό σύστημα.
  • Βελτιώνει τη διάθεση και σε γεμίζει με ενέργεια.
  • Βοηθά στη διαδικασία του ύπνου.
  • Αποσυμφορεί το λεμφικό σύστημα και μειώνει την κατακράτηση υγρών.

Δες και το παρακάτω βίντεο με τις πολύτιμες δράσεις του

Πως να το εντάξεις στη διατροφή σου

Φρόντισε να το λαμβάνεις δύο φορές την ημέρα, 30 λεπτά πριν από τα γεύματα για 1-2 εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις το πεπτικό σου να καθαρίσει, υποστηρίζοντας το ήπαρ, τα νεφρά και το λεμφικό σύστημα προκειμένου να αποβάλλουν τις τοξίνες. Ακόμη έτσι θα ρυθμίσεις και την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού σου.

Δες περισσότερα για τα οφέλη του στο βίντεο που ακολουθεί...

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr