Το πορτοκαλί μανικιούρ της Selena Gomez είναι το τέλειο nail inspo για το Πάσχα!

Θα απογειώσει το χρώμα στα νύχια σου!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, Selena Gomez, είναι αναμφισβήτητα ένα πολυτάλαντο άτομο που έχει ξεχωρίσει στο χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, ενώ δεν είναι λίγοι οι φανατικοί της followers που αντιγράφουν κάθε της κίνηση αλλά και κάθε της beauty look όπου και εάν βρεθεί.

Μάλιστα, σε συνεργασία με τον αγαπημένο της nail artist, Tom Bachick, τον οποίο έχει πάντα στο πλευρό της ειδικά για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, και όχι μόνο, η νεαρή σταρ, έχει υιοθετήσει πολλά και διαφορετικά μανικιούρ: από rainbow μέχρι bubblegum disco nails στρέφοντας κυριολεκτικά όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ το πιο πρόσφατο έκανε από τώρα αίσθηση... (δες και τη Hailey Bieber με ballerina chrome nails, την πιο κομψή τάση στα νύχια της φετινής άνοιξης)

Το πορτοκαλί μανικιούρ της Selena Gomez είναι το τέλειο nail inspo για το Πάσχα!

Ο δημοφιλής nail artist, Tom Bachick, σε πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τη νέα του mani πρότασή του γι' αυτή τη σεζόν την οποία φυσικά δοκίμασε στα νύχια της αγαπημένης του Selena.


Ο celebrity nail artist επίλεξε μια φωτεινή πορτοκαλί απόχρωση για τα νύχια της, που θύμιζε κάτι από καλοκαίρι, ενώ προτίμησε να τη δοκιμάσει πάνω σε ένα μεσαίο μήκος και τετράγωνο σχήμα, μακριά από ό,τι μας έχει συνηθίσει η ηθοποιός, την οποία βλέπουμε συνήθως με πολύ μακριά και συνήθως οβάλ σε σχήμα νύχια.

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι κάτι μεταξύ παστέλ και neon αφήνοντας για τελείωμα ένα κρεμώδες εφέ που μοιάζει με το πορτοκαλί γλύκισμα sherbet, ενώ αποτελεί και την τέλεια πρόταση για να κάνεις μια μετάβαση από τα σκουρόχρωμα βερνίκια του χειμώνα στα πιο φωτεινά και να μπεις σε ανοιξιάτικο και γιατί όχι και σε πασχαλινό mood.

Πώς να το υιοθετήσεις

Παρότι ο Tom Bachick δεν έδωσε και πολλές λεπτομέρειες για τη δημιουργία αυτού του μανικιούρ ωστόσο μπορείς εύκολα να το κάνεις και μόνη σου.

  • Ξεκίνα δημιουργώντας με τη λίμα σου το επιθυμητό σχήμα στα νύχια σου.
  • Στη συνέχεια άπλωσε μια βάση για να δώσεις διάρκεια στο μανικιούρ σου και αφού στεγνώσει καλά επίλεξε ένα βερνίκι νυχιών σε πορτοκαλί φωτεινή απόχρωση και άπλωσε μια πρώτη στρώση.
  • Μόλις στεγνώσει και αυτή εφάρμοσε μια δεύτερη και για τελείωμα άπλωσε ένα top coat που θα δώσει ένα λαμπερό φινίρισμα στα νύχια σου.