Μαρία Μπακοδήμου: Παραλήρημα στο Twitter με την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο OPEN

Μοναδικές αναρτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Παραλήρημα στο Twitter με την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο OPEN

Παραλήρημα δημιούργησε στο Twitter η εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στον τελικό του Just the 2 of us στο OPEN. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά, έφερε πολλές αντιδράσεις για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η που ξεχώριζε μέσα στην κριτική επιτροπή καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, λόγω των στιλιστικών επιλογών και του αποκαλυπτικού ντεκολτέ της, απέσπασε πολλά σχόλια.

Αυτή τη φορά ωστόσο οι χρήστες του Twitter, δεν σχολίασαν το μπροστινό άνοιγμα του φορέματος, αλλά το στιλ του.

Να πούμε πως, Μαρία Μπακοδήμου στο φινάλε του J2US φόρεσε δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου. Δείτε εδώ χθεσινά highlights από το j2us.

j2us εμφάνιση Μαρίας Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου OPEN

Open: Δημιούργησε χαμό η Μαρία Μπακοδήμου - Η εμφάνιση που έκανε τον κόσμο να "παραμιλά"

Χαμό δημιούργησε η Μαρία Μπακοδήμου με την απίστευτη εμφάνιση της στο πλατό του «Just the 2 of us». Η παρουσιάστρια και κριτής του show, έκανε για ακόμη μια φορά τον κόσμο να "παραμιλά" με την στιλιστική της επιλογή.

Η Μαρία Μπακοδήμου γνωρίζει πολύ καλά τις της ταιριάζει και πως να συνδυάσει τα ρούχα που επιλέγει. Όπως επίσης ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα σημεία που πρέπει να τονίσει για να δείχνει εντυπωσιακή και... άκρως αισθησιακή.

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Just the 2 of us», η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο μπλε φόρεμα, το οποίο ήταν one-shoulder και είχε ανοιχτό μπούστο. Ένα στιλ που επιλέγει πολύ συχνά. Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει ένα απίστευτο σχόλιο για το... συγκεκριμένο σημείο της.

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το γύρισμα της βραδιάς και έκανε... πανικό από τα likes και τα θετικά σχόλια.

Μαρία Μπακοδήμου Open εμφάνιση