Σασμός: «Μαρίνα = Αξιοπρέπεια» - Το twitter αποθέωσε τη Βρουλάκενα για όσα είπε στον Αστέρη

Μετά τη συνάντηση τους στα Γιάννενα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Μαρίνα = Αξιοπρέπεια» - Το twitter αποθέωσε τη Βρουλάκενα για όσα είπε στον Αστέρη

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο προβλήθηκε την Πέμπτη 5/5 από το Σασμό και οι εντυπώσεις του κοινού έγιναν γνωστές μέσα από τις αντιδράσεις, που είδαμε στo twitter. Ο λόγος για την τολμηρή κίνηση του Αστέρη να ταξιδέψει στα Γιάννενα, αφού αποφυλακίστηκε με σκοπό να συναντήσει την Αργυρώ.

Και αφού τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε και απογοητεύτηκε εμφανώς από όσα είδε εκεί έκανε το επόμενο βήμα και πήγε στο σπίτι της με σκοπό να μάθει περισσότερα για τη ζωή της. Στην προσπάθεια του όμως να κρυφτεί, η Μαρίνα τον είδε και τόλμησε να τον ρωτήσει τη αποζητάει.

Εκείνος λοιπόν, φανερά για άλλη μια φορά εκμυστηρεύτηκε την αγάπη του για την κόρη της και εκείνη αποθεώθηκε από όλους του χρήστες του twitter, αφού δεν το αποπήρε, παρ΄ όλο που μιλάμε για τον φονιά του γιου της.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση του Αστέρη με την Μαρίνα στο Σασμό

Εξελίξεις με την συμμετοχή Φαμέλη - Αυγουστίδη στον Σασμό! Μένουν ή φεύγουν;

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν και στο δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός. Μπορεί ορισμένοι πρωταγωνιστές να έχουν δεχθεί προτάσεις και για άλλα project άλλα όπως φαίνεται όλα έχουν ξεκαθαρίσει.

Από το TV24

Η πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει για δεύτερη χρονιά. Το μεγάλο ερώτημα ήταν ποιοι πρωταγωνιστές θα παραμείνουν, καθώς οι προτάσεις για να βρεθούν σε νέες παραγωγές ήταν πολλές και δελεαστικές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα υπέγραψαν την παραμονή τους στο «Σασμό», όπως και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ετσι φαίνεται να λήγει το σίριαλ για το ποια πρόσωπα μείνουν ή όχι.

Σασμός ALPHA

ΟΛΓΑ ΔΑΜΑΝΗ: Η γιαγιά που αγάπησαν οι τηλεθεατές για τη σοφία της, τη διορατικότητά της και την αγάπη της προς τα εγγόνια της, θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια από τη μοναξιά της, αφού πλέον πορεύεται μόνη με τη Μανταρίνα στην Κρήτη. Οπως δήλωσε και η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της, αυτό είναι το σωστό τέλος για την ηρωίδα που πίκρανε εν αγνοία της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ: Και όμως, ο Αγγελος θα χάσει τη ζωή του και μάλιστα από τα χέρια της Καλλιόπης. Η καπετάνισσα θα σκοτώσει τον γιατρό του χωριού και ανιψιό της, όταν δει πως εκείνος συνεχίζει να διεκδικεί την περιουσία της μητέρας του, Ανθούλας.