«Φταίει ο έρωτας» - "Μακελειό" στο Twitter με την χθεσινή (10/12) εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

«Μπήκε στο πλατό και έπεσαν σαγόνια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ακόμα ένα Σάββατο πέρασε, ακόμα ένα live του J2US έφτασε στο τέλος του και για ακόμη μία φορά, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να κάνει τη διαφορά με την συγκλονιστική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο φαντασμαγορικό show.

Με μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, και ένα μίνι αστραφτερό φόρεμα, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει το κοινό να παραληρεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να σχολιάσει την απίστευτη εμφάνισή της.

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ τον εαυτό της (δείτε εδώ φωτογραφία από τη γυμναστική που κάνει στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της) και έτσι κάθε Σάββατο καταφέρνει να πραγματοποιεί εμφανίσεις, οι οποίες από τη μία είναι άψογες στιλιστικά και από την άλλη, της ταιριάζουν πάρα πολύ. Αν και σύμφωνα με τον κόσμο, πιο πολύ της ταιριάζει ο έρωτας με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος την έχει κάνει να λάμπει (δείτε εδώ το καυτό φιλί που του έδωσε πάνω από τη σκηνή).

«Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.

Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη. Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου. Φυσικά και έχω πιαστεί κορόιδο και έχω νιώσει εξαπατημένη, αλλά αυτό δε με εμποδίζει από το να συνεχίζω να αγαπάω με τον ίδιο τρόπο», είπε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Τα σχόλια του Twitter για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US