Eurovision 2023: «Όταν προσπαθείς να κατουρήσεις σε δημόσια τουαλέτα και να κρατήσεις το φωτοκύτταρο ανοιχτό» - "Κλάμα" στο twitter

Δεν έμεινε καμία εμφάνιση ασχολίαστη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: «Όταν προσπαθείς να κατουρήσεις σε δημόσια τουαλέτα και να κρατήσεις το φωτοκύτταρο ανοιχτό» -

Η πρώτη φάση της Eurovision 2023 ολοκληρώθηκε, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα οι 10 χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ ποιες είναι). Κάποιοι εντυπωσίασαν, κάποιοι απογοήτευσαν, ωστόσο ό,τι κι αν συνέβη, το σίγουρο είναι πως έδωσαν πολύ "τροφή" στους τουιτεράδες για σχολιασμό.

Τα σχόλια "πήραν φωτιά" και οι μνήμες που ξύπνησαν στους χρήστες της πλατφόρμας από όλες τις εμφανίσεις είναι ξεκαρδιστικές. Πάρτε μία γεύση!

Επικές οι αντιδράσεις για τον Α' ημιτελικό της Eurovision 2023

Γέννησε η σύζυγος πρώην εκπροσώπου της Κύπρου πριν την έναρξη

Τα τελευταία δύο χρόνια οι ανακοινώσεις για τις εγκυμοσύνες και τις γέννες της εγχώριας, αλλά και της ξένης showbiz πάνε και έρχονται, ωστόσο τέτοιου είδους ειδήσεις μόνο χαμόγελα και ενθουσιασμό φέρνουν. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, έγινε μαμά για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις), ενώ σήμερα, Τρίτη 9/5, αγαπημένος ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 79 του για 7η φορά.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί! Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστή άλλη μία γέννα. Πρόκειται για έναν αγαπημένο τραγουδιστή με καταγωγή από την Κύπρο, ο οποίος μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πως η σύντροφός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για τον Hovig Demirjian, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του ως μουσικός στην Ελλάδα το 2009 όταν ήταν ακόμη 20 ετών μέσα από το X-Factor στο κανάλι του ΑΝΤ1, ενώ το 2017 η καριέρα του απογειώθηκε, αφού συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision με το τραγούδι "Gravity".

Hovig μπαμπάς

Ο ίδιος είναι τρελά ερωτευμένος με την καλή του, Αρετή, με την οποία παντρεύτηκε το 2021 στην Λευκωσία και την ευγνωμονεί για το γεγονός πως τον έκανε πατέρα.

«Eυτυχία! Γαλήνη! Γιέ μου καλωσήρθες. Θα είμαστε μία ζωή στο πλευρό σου. Αρετή μου είμαι πολύ περήφανος για σένα! Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σημερινό μας πρωινό. Η ομάδα μας μεγάλωσε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο προφίλ του και γέμισε με σχόλια και μηνύματα με ευχές για το νέο μέλος και το καινούριο κεφάλαιο της ζωής του.