H Barbie φεύγει, η Polly Pocket έρχεται!

Με τη Lily Collins στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας Barbie, που βάφτηκαν τα πάντα ροζ το περασμένο καλοκαίρι, ένα νέο φιλμ έρχεται για να ταράξει τα νερά: Η Polly Pocket, αγαπημένη κούκλα της Mattel, παίρνει σάρκα και οστά από τη Lily Collins, που αφήνει για λίγο το... Παρίσι και αποκτά διαφορετικές ιδιότητες. Μάλλον, οι εισπράξεις της Barbie έβαλαν σε σκέψεις τους ιθύνοντες της εταιρείας παιχνιδιών που βάζει φόρα να δημιουργήσει ταινίες από τα διάσημα παιχνίδια της, κλείνοντας ένα "δυνατό" όνομα στον πρώτο ρόλο, την κούκλα ηθοποιό που πολλά έχουν γραφτεί γυρω απο το όνομά της και οι εμφανίσεις της στο "Emily in Paris" στο Netflix έχουν γίνει... οδηγός μόδας.

Τα παιχνίδια γίνονται ταινίες

Από τη σεναριογράφο-σκηνοθέτη Λίνα Ντάναμ και με το σενάριο ήδη να έχει υποβληθεί, χωρίς, ωστόσο, να δοθούν λεπτομέρειες στον Τύπο, ο παραγωγός της Mattel Films, Ρόμπι Μπρένερ, επιβεβαίωσε την είδηση, με τους fans της εν λόγω κούκλας να περιμένουν με αγωνία περισσότερα στοιχεία. Η Polly Pocket είναι μια επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της Mattel από τη δεκαετία του 1980, που προσφέρει λαστιχένια ρούχα μινιατούρες, δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργήσει ο καθένα το στυλ που θέλει για την κουκλίτσα του.

polly pocket ταινία

Επιπλέον πρωταγωνιστεί σε ταινίες κινουμένων σχεδίων και διαδικτυακή σειρά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για την καλύτερη επιλογή πρωταγωνίστριας αφού η Lily Collins είναι ιδανική περίπτωση fashionistas. Μέχρι το 2025 ή 2026, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους, θα επανέλθουμε με περισσότερα νέα για το υπόλοιπο καστ.

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins, με το νέο fashion micro-trend, όπως δεν την έχουμε ξανά δει

H Lily Collins είναι το fashion icon που θέλεις να αντιγράψεις

Για τρεις σεζόν το "Emily in Paris" κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ειδικά όσων ασχολούνται με το στυλ και τη μόδα, αφού η πρωταγωνίστρια Lily Collins κερδίζει τις εντυπώσεις με το στυλ και τις εμφανίσεις της. Μοδάτα σύνολα, εντυπωσιακά φορέματα, τέλεια συνδυασμένα με trendy αξεσουάρ, δείχνει τον δρόμο σε όσες αγαπούν το στυλ και αντιγράφεται μετά μανίας.

Η ίδια αναμένεται να βάλει την προσωπική της στυλιστική πινελιά στην ταινία, προσαρμοσμένη στην κούκλα που θα ενσαρκώσει, παρόλα αυτά τα looks της θα γράψουν για άλλη μία φορά ιστορία!