Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μπότες με 109 ευρώ! Τα πόδια της στο ύψος έδειχναν δυο μέτρα!

Είναι στο πιο hot χρώμα του φετινού χειμώνα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φόρεσε μπότες με 109 ευρώ! Τα πόδια της στο ύψος έδειχναν δυο μέτρα!

Μπότες που κοστίζουν 109 ευρώ φόρεσε η Φαίη Σκορδά σε μια από τις εκπομπές της στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Δυο μέτρα έφταναν τα πόδια της στο ύψος.

Η παρουσιάστρια θέλει καθημερινά να είναι λαμπερή και περιποιημένη και το έχει καταφέρει, αφού αποσπά τα καλύτερα σχόλια.

Σε μια από τις εκπομπές της, επέλεξε να φορέσει τις πιο hot μπότες της σεζόν στο χρώμα που κυκλοφορεί παντού στην αγορά.

Συγκεκριμένα, επέλεξε over the knee μπότες σε κίτρινο χρώμα από την εταιρία Mark Milan. Μάλιστα, μπήκαμε στο διαδικτυακό τους κατάστημα και είδαμε πως κοστίζουν 109 ευρώ, από 169 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή πριν την έκπτωση.

Φαίη Σκορδά εμφάνιση Πρωινό μπότες

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε βόλτα μαζί με την κολλητή της φίλη.

Φαίη Σκορδά: Έβαλε ψηλές μπότες αλλά όλοι κοίταζαν το φόρεμα της! Είναι μπεζ και "διάφανο"!

Η Φαίη Σκορδά έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει! Στη σημερινή εκπομπή, έβαλε ψηλές μπότες αλλά όλοι κοίταζαν το υπέροχο φόρεμά της! Είναι μίνι, μπεζ και σε μερικά σημεία "διάφανο"!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ant1, έχει τον τρόπο της με το στιλ! Σε κάθε της εμφάνιση, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει, κάτι που έκανε και σήμερα.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο ροζ πουλόβερ που επέλεξε η Φαίη Σκορδά!

Έτσι η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα μίνι μπεζ φόρεμα από τα BSB, το οποίο συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες. Περιττό να πούμε πως τα πόδια της έμοιαζαν σκέτη κόλαση!

Φαίη Σκορδά: Οι μπότες της έχουν "εξαντληθεί"! Τις θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι μόνο για τις πιο τολμηρές!

Οι μπότες που φόρεσε η Φαίη Σκορδά, έχουν "εξαντληθεί". Τις συγκεκριμένες τις θέλουν όλες οι γυναίκες και είναι μόνο για τις πιο τολμηρές.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την μόδα και δεν γινόταν να μην φορέσει τα παπούτσια που είναι must have της φετινής σεζόν.

Φαίη Σκορδά: Δημόσια έκκληση για βοήθεια από την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Οι Cowboy μπότες βρίσκονται στα trends του Χειμώνα και τα φοράνε όλες οι γυναίκες στο δρόμο με τις fashion bloggers να έχουν κάνει την αρχή.

Η Φαίη Σκορδά με τις συγκεκριμένες μπότες έκανε το πιο απλό στιλ να έχει άλλο αέρα. Μάλιστα, μπορείς να βρεις παρόμοιες στα Zara!

Φαίη Σκορδά μπότες