Πάολα: Το ασημί φόρεμα της φαινόταν μέχρι τα τελευταία τραπέζια! Τα πόδια της τα έδειχνε... πανύψηλα!

Ήταν στενό και της πήγαινε πάρα πολύ!

Πάολα: Το ασημί φόρεμα της φαινόταν μέχρι τα τελευταία τραπέζια! Τα πόδια της τα έδειχνε... πανύψηλα!

Το ασημί φόρεμα της Πάολα φαινόταν μέχρι τα τελευταία τραπέζια στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Τα πόδια της τα έδειχνε σαν... δύο μέτρα.

Η τραγουδίστρια στο νέο στέκι της στην Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη «μαγεύει» κάθε φορά τους θαμώνες.

Σε μια εμφάνιση της επί σκηνής, πριν από λίγες ημέρες, επέλεξε να φορέσει ένα κοντό ασημί φόρεμα το οποίο ήταν τόσο sparkly που φαινόταν μέχρι και τα τελευταία τραπέζια του νυχτερινού κέντρου.

Ήταν κοντό και σε συνδυασμό με τις λευκές cowboy μπότες που το συνδύασε τα πόδια της τα έδειχνε... πανύψηλα.

Πάολα μπουζούκια φόρεμα

Η φούστα της και τοπ με κρόσσια επίσης, της πήγαινε πολύ. Αποκαλύφθηκε η κοιλιά της και έγινε «έκρηξη»!

Πάολα: Έβαλε φόρεμα που γυάλιζε μέσα στη νύχτα! Όλοι κοίταγαν το καλσόν της γιατί...

H Πάολα έβαλε φόρεμα που γυάλιζε μέσα στη νύχτα αλλά όλοι κοίταγαν το καλσόν της γιατί... ήταν τόσο μαύρο που προκάλεσε εντύπωση!

Η τραγουδίστρια, εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη μαζί με το Νίκο Κουρκούλη. Κάθε τους βράδυ είναι sold out και μάλιστα αναμένεται να πάρουν και παράταση, όπως λένε οι πληροφορίες!

Ωστόσο, η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Πάολας άφησε εποχή! Η ίδια, έβαλε φόρεμα γεμάτο ασημί στρας, που γυάλιζε σαν προβολέας μέσα στη νύχτα! Όλοι κοίταγαν όμως τα πόδια και το καλσόν της μιας και δεν έχει βάλει κάτι παρόμοιο... Λέτε να της το πρότεινε η νέα της σχέση, για την οποία σας γράψαμε χτες;

Πάολα: Το ασημί φόρεμά της, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ....

Το ασημί φόρεμά της Πάολας, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ, αφού είναι μια από τις top εμφανίσεις της!

Η τραγουδίστρια, έχει γίνει γνωστή μεταξύ άλλων και για τις πολύ τολμηρές επιλογές της, σχετικά με το στιλ της εντός και εκτός πίστας.

Μπορεί να την είδαμε πρόσφατα με αθλητικά, όμως η Πάολα στην τελευταία της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έβαλε ασημί φόρεμα που λαμπίριζε και το συνδύασε με φούξια ζώνη που τόνιζε την πολύ λεπτή μέση της! Δείτε την σχετική ανάρτηση και αν θέλετε την γνώμη μας, copy the look και δεν θα χάσετε: