Πάολα: Το μαύρο φόρεμα της έμοιαζε σαν... δυο κομμάτια! Ανέβηκε στην πίστα και τους ξεσήκωσε όλους!

Θα πάθετε... πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Το μαύρο φόρεμα της έμοιαζε σαν... δυο κομμάτια! Ανέβηκε στην πίστα και τους ξεσήκωσε όλους!

Το μαύρο φόρεμα που φόρεσε η Πάολα, έμοιαζε σαν... δυο κομμάτια, όταν ανέβηκε στην πίστα και τους ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια και το χορό της.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και κάθε βράδυ που τραγουδά «τρελαίνει» τους πάντες με τις εμφανίσεις της.

Πριν λίγες ημέρες επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο αστραφτερό φόρεμα, το οποίο μπορεί να φαίνεται για δυο κομμάτια, ωστόσο ενώνει πίσω και είναι ένα.

Η Πάολα το συνδύασε με μαύρα μποτάκια στο στιλ που συνηθίζει πάντα να φοράει, και έκανε να πόδια της να φαίνονται απίστευτα.

Πάολα φόρεμα μπουζούκια

Πάολα: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα»!

Η Πάολα έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα», σίγουρα αν το δείτε θα πάθετε αμόκ όπως και εμείς!

Η Πάολα είναι από τις τραγουδίστριες που είτε τις αγαπάς, είτε τις μισείς. Κάθε της εμφάνιση προκαλεί σάλο και σίγουρα αυτή που θα δείτε, συζητήθηκε πολύ!

Η ίδια, ανέβηκε στην πίστα πιο εντυπωσιακή από ποτέ και τρέλανε τους πάντες με το κοντό της μαύρο φόρεμα. Είναι φουλ γυαλιστερό και έχει τόσες παγιέτες, που μοιάζει με προβολέα! Από εμάς παίρνει 10άρι και ελπίζουμε το ίδιο και από εσάς. Ιδού η σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Έχετε δει το τατουάζ που έκανε fan για χάρη της;

Πάολα: Το ασημί φόρεμά της, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ....

Το ασημί φόρεμά της Πάολας, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ, αφού είναι μια από τις top εμφανίσεις της!

Η τραγουδίστρια, έχει γίνει γνωστή μεταξύ άλλων και για τις πολύ τολμηρές επιλογές της, σχετικά με το στιλ της εντός και εκτός πίστας.

Μπορεί να την είδαμε πρόσφατα με αθλητικά, όμως η Πάολα στην τελευταία της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έβαλε ασημί φόρεμα που λαμπίριζε και το συνδύασε με φούξια ζώνη που τόνιζε την πολύ λεπτή μέση της! Δείτε την σχετική ανάρτηση και αν θέλετε την γνώμη μας, copy the look και δεν θα χάσετε: