Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε πράσινη γόβα και στην βρήκαμε με 40 ευρώ! Έχει μπει σε τρελή προσφορά!

Θα φοριέται όλη την άνοιξη!

Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε πράσινη γόβα και στην βρήκαμε με 40 ευρώ! Έχει μπει σε τρελή προσφορά!

Έχει μπει σε τρελή προσφορά η πράσινη γόβα που φόρεσε η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη εμφάνισή της στο πλατό του My Style Rocks κι εμείς βρήκαμε ότι έχει τώρα μόνο 40 ευρώ!

Οι στιλιστικές της επιλογές κάθε φορά μαγνητίζουν τα βλέμματα - ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την ημέρα που είχε εμφανιστεί στο θέατρο με κόκκινη over the knee μπότα; - και πλέον μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ την απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο!

Κατερίνα Στικούδη

Οι γόβες που συνδύασε με total white σύνολο ανήκουν στην εταιρεία Migato!

γόβες migato

Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε κόκκινες μπότες πάνω από το γόνατο! Φαινόταν στο ύψος δύο μέτρα!

Κόκκινες μπότες φόρεσε η Κατερίνα Στικούδη οι οποίες έφταναν πάνω από το γόνατο και έκανε χαμό. Στο ύψος φαινόταν δύο μέτρα.

Την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ενώ τώρα κάνει καριέρα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ωστόσο, το παλιό της επάγγελμα δεν το ξεχνά, αφού οι φωτογραφίες είναι «φωτιά».

Σε μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να ποζάρει με κόκκινες over the knee μπότες και πάθαμε «εγκεφαλικό». Την έδειχναν στο ύψος να φτάνει τα δυο μέτρα.

Τις μπότες της μπορείς να βρεις στην εταιρία xtishoesgr.

Η Κατερίνα Στικούδη, ωστόσο θα συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και μέσω της τηλεόρασης, αφού θα παρουσιάσει το My style rocks.

Κατερίνα Στικούδη ύψος μπότες