Αποκάλυψη - «Η Ελένη ξέρει ήδη τι θα κάνει μετά στην τηλεόραση»

Ποιος την έκανε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη - «Η Ελένη ξέρει ήδη τι θα κάνει μετά στην τηλεόραση»

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη, έκανε αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης. Αναφέρθηκε για την αποχώρηση της από το χώρο της παρουσίασης έπειτα από περίπου 30 χρόνια.

Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ΤV Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Από όλες τις διοργανώσεις των Mad Awards στο παρελθόν, ποια ευτράπελη στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;

Εκείνο το βράδυ είμαι πάντα σαν ρομπότ (γέλιια). Τα αποτελέσματα, για παράδειγμα, τα μαθαίνω εκείνη τη στιγμή. Θα γυρίσουμε λοιπόν σε μια από τις πρώτες χρονιές που ήταν και οι πιο αθώες. Τα πρώτα χρόνια λοιπόν άλλαζα συνέχεια ρούχα. Τώρα αλλάζω συνολικά το πολύ τρεις φορές. Στο Θέατρο Βράχων λοιπόν δεν έχει καμαρίνια. Έπρεπε μΈσα σε 4 λεπτά να τρέξω πίσω, να ξεβρακωθώ στην κυριολεξία και να ντυθώ ξανά. Παθαίνω πανικό μήπως δημιουργηθεί κενό, μπουκάρω στο λυόμενο σαν υστερικός και αρχίζω να φωνάζω «βγείτε έξω όλοι!». Πέφτει σιγή και ακούωω μια φωνή «εντάξει, Θεμάκο, θα βγω». Ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Του λέω «εντάξει, Σάκη, δεν με πειράζει». Άλλαξα γρήγορα και βγήκα.

Δείτε ωστόσο μετά την αποχώρηση της Ελένης, ποια συνεργάτιδα της, έφυγε από τον ALPHA και έκλεισε με το MEGA.

Έρχομαι στην τηλεόραση. Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η άποψή σου για την αποχώρησή της; Πιστεύεις ότι θα λείψει η παρουσία της;

Πάντα λείπεις όταν είσαι τόσο μεγάλο κεφάλαιο όπως η Ελένη. Πόσω μάλλον όταν δεν έχεις κάνει τον κύκλο σου. Η Ελένη είναι μια νέα γυναίκα που αγαπάει την τηλεόραση αλλά και η ίδια την αγαπάει. Έχει πολλά ακόμη πράγματα να δώσει. Προφανώς έκανε πολύ καλά γιατί ήταν δική της απόφαση και όχι κάποιου άλλου. Αφού αποφάσισε να κάνει ένα break, θα της κάνει καλό. ∆εν πιστεύω πως η Ελένη θα λείψει για πολύ από την τηλεόραση. Πιστεύω πως ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά. Τη θεωρώ από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχουν περάσει από την τηλεόραση, με σχεδόν μηδενικά λάθη στην καριέρα της.

Αποκάλυψη και από τον Σεφερλή - «Η Ελένη θα γυρίσει...»

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση. Ο γνωστός κωμικός έκανε τη δική του πρόβλεψη και σχολίασε πως η παρουσιάστρια θα γυρίσει πολύ σύντομα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της από την τηλεόραση, πολλοί είναι αυτοί που έχουν σχολιάσει πότε πιστεύουν ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει.

Έτσι σήμερα, με τη σειρά του και ο Μάρκος Σεφερλής, σχολίασε πότε πιστεύει ότι θα δούμε ξανά την Ελένη Μενεγάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Να θυμίσουμε πως και η Άση Μπήλιου είχε προβλέψει την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτά είπε ο Μάρκος Σεφερλής για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση

«Πιστεύω πως είναι προσωρινό. Αφού το αποφάσισε, καλώς το έκανε. Η Ελένη είναι πανέξυπνη, το ξέρουμε και κάθε της κίνηση σίγουρα δεν είναι τυχαία. Αλλά δε νομίζω πως ούτε και η ίδια μπορεί να μείνει χωρίς τηλεόραση, ούτε και το κοινό χωρίς την Ελένη. Είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο.

Νομίζω είναι η μοναδική που τόσα χρόνια είναι στην κορυφή και στις καρδιές των ανθρώπων. Έχουν περάσει και άλλες με μεγάλη επιτυχία, αλλά νομίζω Μενεγάκη δεν υπάρχει άλλη. Είναι μία και μοναδική. Και είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσει οριστικά. Έτσι νομίζω εγώ. Δε θα την αφήσει και το κοινό νομίζω. Θα τη ζητάει και θα γυρίσει» τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής.