Με στενό lime φόρεμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Yes I do

Κούκλα όπως πάντα!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με στενό lime φόρεμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της  στο Yes I do

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 έλαβε χώρα το πολυαναμενόμενο show Yes i do. Το event επέστρεψε πιο ανανεωμένο, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς. Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο bridal fashion show έγινε για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο σε ένα σκηνικό που έμοιαζε με παραμύθι.

Στο catwalk παρέλασαν πολλές επώνυμες με συγκλονιστικά νυφικά κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων νυφικών αλλά παρευρέθηκαν στο event και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πρόσφατα μαθαίνουμε πως είναι και πάλι ερωτευμένη μετά το χωρισμό της από το Snik.

Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκδήλωση του Yes i do

Το μοντέλο φόρεσα ένα μίνι φόρεμα σε μία απαλή απόχρωση του πράσινου προς το lime, με πλεκτή ύφανση. Το φόρεμα της ήταν εφαρμοστό τόσο ώστε να διαγράφει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το συνδύασε με ένα κομψό πέδιλο στην ίδια απόχρωση.

Παπαγεωργιου yes i do

Παπαγεωργιου Χριστοπουλου yes i do

Μαζί της ήταν και η φίλη της Έλενα Χριστοπούλου, εξίσου εντυπωσιακή με λευκό σύνολο, μεγάλη τσάντα σε φωτεινό γαλάζιο και sneakers. Τη διαφορά έκανα το γαλάζιο φουλάρι στα μαλλιά, μαζί με το cat-eye κοκκάλινο γυαλί της.

Ηλιάνα Παπαγεωργιου yes i do

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη διατροφή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει πολλά κιλά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως διαχρονικά καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της αψεγάδιαστο.

"Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.

Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρί σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα" μας λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατροφή

«Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».