Οι 3 αξέχαστες εμφανίσεις της Δούκισσας Νομικού, όσο ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Μπορείς να τις δημιουργήσεις και εσύ σε ένα all-day look

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @dutchesss_
Instagram - @dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού, είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς έχει γίνει χαμός στα τηλεοπτικά, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της από το Πρωινό, μόλις 20 ημέρες από την έναρξη της εκπομπής, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1, το μεσημέρι της Κυριακής 25/9, εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της (δες εδώ περισσότερα). Στη συνέχεια, η ίδια έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ευχαριστεί το κανάλι (δες εδώ τι έγραψε στο post της) και φτάνοντας στο σήμερα, ο Λιάγκας έκανε έναρξη χωρίς την Δούκισσα (δείτε το βίντεο εδώ).

Παρόλα αυτά, μερικές από τις εμφανίσεις της, θα μείνουν αξέχαστες, καθώς τις φορές που επέλεγε να είναι πιο casual και χαλαρή, ήταν πολύ εντυπωσιακή. Πάμε να δούμε 3 looks της που ξεχώρισα.

3 αξέχαστες εμφανίσεις της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Μία από τις αγαπημένες μου είναι αυτή που θα δεις παρακάτω, στην οποία εμφανίστηκε με ένα μπεζ co-ord σετκάκι, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και crop top. Της πηγαίνει γάντι.

Αξέχαστη είναι φυσικά η εμφάνιση της στην πρεμιέρα της εκπομπής, στην οποία ήταν κυριολεκτικά σαν άγγελος, καθώς επέλεξε μία λευκή ολόσωμη φόρμα. Δες εδώ μία παρόμοια που σου έχω βρει στο Zara, με 49,95 €.

Δες εδώ και τα 5 καλύτερα και χειρότερα looks που φόρεσαν η Σκορδά και η Δούκισσα στις εκπομπές τους.

Τέλος, το look που θα δεις παρακάτω, μπορεί να είναι ένα απλό μπλε τζιν, με μία λευκή μπλούζα, όμως είναι ένα casual καθημερινό ντύσιμο, το οποίο συνδυάζει την κομψότητα και την άνεση. Μπορούμε όλες να το δημιουργήσουμε.