Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα 2 πιο cool ever φθινοπωρινά σύνολα

Θα τα λατρέψεις σίγουρα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Είναι μια γυναίκα που έχει περπατήσει χιλιόμετρα σε πασαρέλες και η μόδα ρέει στο αίμα της. Το στυλ της είναι αξεπέραστο και φυσικά στο Shopping Star οι συμβουλές της... πιάνουν τόπο, δείχνοντας τον στυλιστικό δρόμο στις διαγωνιζόμενες, που κάνουν ό,τι μπορούν για να τα καταφέρουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο, δεν έχει ανάγκη από υποδείξεις περί looks, τάσεων και trends (δες εδώ τις τρέχουσες τάσεις), αφού οι εμφανίσεις της στο street style είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Έτσι δύο φθινοπωρινά looks της ξεχώρισαν στους δρόμους της πόλης και έκαναν εύκολα fashion statement. Δες πώς θα τις αντιγράψεις κι εσύ.

Το cardigan είναι το απόλυτο key-item της σεζόν

Τα πιο μοδάτα φθινοπωρινά σύνολα της Ηλιάνας

Με ένα crop top & loose παντελόνι

iliana crop top

Ξέρεις ότι είναι μεγάλη τάση και hero item εδώ και χρόνια, το κοντό μπλουζάκι δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Το ίδιο και η Ηλιάνα, που στο συνδυάζει με ένα oversized παντελόνι και μοδάτα αξεσουάρ, για μια casual εμφάνιση που την βγάζει ασπροπρόσωπη. Δημιούργησε εύκολα το σύνολο με παρόμοια κομμάτια σύμφωνα με τις προτάσεις μας και αντίγραψε το στυλ της με τον δικό σου προσωπικό τρόπο!

crop top

Το μπλουζάκι θα το βρεις εδώ

panteloni

Το παντελόνι θα το βρεις εδώ

athlitika

Τα αθλητικά θα τα βρεις εδώ

tsanta

Την τσάντα θα την βρεις εδώ

Με ένα trendy κοστούμι

iliana twin set

Όταν λέμε "κοστούμι" μην πάει μόνο το μυαλό σου στο ανδρόγυνου τύπου σετ (τσέκαρε εδώ τα bold κοστούμια της σεζόν). Η Ηλιάνα αποθεώνει ένα twin-set με φούστα μάξι και oversized crop σακάκι, που συνδυάζει με λευκό πουκάμισο, αθλητικά και μεγάλα χρυσαφί σκουλαρίκια. Η θηλυκή πινελιά μπαίνει από το lace bralette που φαίνεται διακριτικά από μέσα. Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου κάνουν το σύνολό της to-the-point, για μια σούπερ trendy εμφάνιση.

sakaki

Το σακάκι θα το βρεις εδώ

fousta

Τη φούστα θα την βρεις εδώ

poykamiso

To πουκάμισο θα το βρεις εδώ

bralette

Το bralette θα το βρεις εδώ

sneakers

Τα αθλητικά θα τα βρεις εδώ

kosmhmata

Τα σκουλαρίκια θα τα βρεις εδώ

gyalia

Τα γυαλιά ηλίου θα τα βρεις εδώ